Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gyenge lenne a gépem? Lejjebb

Gyenge lenne a gépem? Lejjebb

Figyelt kérdés

Konfigom

Amd fx-4100

4 giga ddr 1600mhz

saphire 7750 1g ddr oc

450 watt táp

az lenne a gondom hogy játékok pl Borderlands 2, pes 2012 szaggatnak, és néha csinál olyat hogy befagy a kép, és mintha nem adna jelet a vidi kari, standby-ba megy a monitor de az kb olyan 2-3 másodpercig utána jó. Ha valakinek van valami ötlete azt örömmel venném. Ha hülyeséget kérdeztem akkor bocsánat.

2012. okt. 14. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem olyan gyenge ez. A táp miféle?
2012. okt. 14. 20:45
 2/8 anonim ***** válasza:
A táp pontos típusa mi? A hardverek hőmérséklete mennyi? Milyen beállításokkal játszol? (felbontás, grafika)
2012. okt. 14. 20:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Elvileg a konfigod miatt elkellene, hogy fussanak aazok a játékok amiket írtál. Itt vagy valami szoftveres hiba lehet vagy valameilyik alkatrésze ment tönkre a gépednek. Első körben újra telepítném a VGA drivert, utána pedig a játékot. Ha nem válik be akkor a gépedet telepíteném újra.
2012. okt. 14. 20:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Újratelepítés miden meg volt, de meg is van baj, a kérdéseitek meg oldották a dolgomat, Láma voltam és nem néztem meg proci hőfokot. 75-nél kileptem a játékból akkor valszeg ezért szerettet akadozni a játék. Milyen proci hűtőt ajánlani ? Amúgy hoyg ne legyek bunkó válaszolok a kérdésre. Átlagban vagy full hd-ra állítom a játékot. De olvastam hogy a 7750 nem annyira szereti a magas felbontást ilyen csak 1280*720-ba szoktam játszogatni és a textúrákat igyekszem minél magasabbra tenni.
2012. okt. 14. 20:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet a tápegység nem bír el a processzorral.Milyen márkájú? De ha márkás, akkor Arctic Cooling Freezer 13 processzor hűtőt ajánlanám. Az is lehet, hogy a mostanit is rosszul szerelték fel...
2012. okt. 14. 21:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Chieftec GPS-450AA-101A ilyen tápom van. Gondolod újra pasztázás ? vagy mire gondolsz ?
2012. okt. 14. 21:34
 7/8 Egerecske ***** válasza:
leheh h túlmelegszik a videókártya,, pasztázd le
2012. okt. 14. 22:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Kiderült hogy a Procim melegszik, az lesz újra pasztázva és ha nem segít akkor új proci hűtő.
2012. okt. 15. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!