Mi a véleményetek erről a pc összeállításról, kompatibilisek a hardverek egymással? Lejjebb a linkek!
Figyelt kérdés
alaplap: [link]
processzor: [link]
DVD író: [link]
ram: [link]
tápegység: [link]
videókártya: [link]
ssd: [link]
ház: [link]
winchester-t nem szeretnék hozzá megelégszem ezzel a 128 gb-al
2012. okt. 10. 17:59
1/28 anonim válasza:
Nagyon rossz..A GTX650ti nagyon rossz vétel ennyiért, ilyen árkategóriában az SSD szerintem még nem feltétlen szükséges, inkább egy nagyobb kapacitású HDD jobban megéri.
Mennyid van rá max és mire használnád?
2/28 anonim válasza:
"ilyen árkategóriában az SSD szerintem még nem feltétlen szükséges,"
Úgy értem ilyen árkategóriájú gépbe nem igazán szükséges az SSD:)
3/28 anonim válasza:
Az a 650Ti ennyiért nem is olyan rossz. Pedig én aztán nagyon ritkán mondok ilyet NV kártyára.
4/28 anonim válasza:
Ennyiért még nem is vészes a 650Ti.Bár jó lenne egy ctg 400 is, mert úgy is felsőtápos a ház.Az SSD-t én is furcsálom.A többi jó.Egyébként mennyid van az egészre?
5/28 A kérdező kommentje:
120 max játékokra használnám!
akkor csak a videókártyát kell lecserélni?
tudsz linkelni egyet lehetőleg legyen benne vga csatlakozás a monitor miatt
hdd-t nem szeretnék mert az ssd gyorsabb és nekem bőven elég 128 gb
2012. okt. 10. 18:05
6/28 anonim válasza:
Biztos hogy elég az az SSD? Azért nem sok az ha minden azon lesz.
7/28 anonim válasza:
Ahj de hülye vagyok..:D Kevertem a GTX650Ti-t és a sima 650est... A Ti tényleg nem olyan rossz.
8/28 anonim válasza:
Hát, a te dolgod(bár szerintem nagyon kevés 128 giga.).120-ért ennél jobbat nem nagyon lehet. Jó lesz ez így
9/28 A kérdező kommentje:
128 nekem elég. jelenlegi gépemben 38,2 gb HDD van, azon van a windows és még több mint 20 gb van benne
2012. okt. 10. 18:09
10/28 anonim válasza:
Hát igen... Az SSD 10%át legalább ajánlatos szabadon hagyni. Meg ha minden játék azon lesz Windowsszal együtt, akkor szerintem kevéske lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!