Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ez túlmelegedés?

Szerintetek ez túlmelegedés?

Figyelt kérdés

Üdv! A configom:

LAP: Asus sAM3+ M5A78L-M LE IDE mATX

CPU: AMD Athlon II X2 250 3.00GHz AM3 BOX

RAM: Kingmax DDR3 1333MHz 4GB + 2GB

HDD: Samsung SATA2 500GB 7200rpm/16MB HD502HJ F3

VGA: Sapphire PCIe HD6770 1GB GDDR5

TÁP: Chicony Hipro 350 watt

HÁZ: Gigabyte GZ-m3

HANG: asus xonar DG

Ha valamilyen modern játékkal 20-30percet játszok, és rendesen használja a gépet, akkor előfordul, hogy a képernyő hirtelen elfeketedik, a hang beakad, (a HDD nem dolgozik ilyenkor) majd kb 10 másodperc után újraindul a gép, mintha a reset gombot nyomtam volna be. A Windows ad 1hibaüzenetet mikor bejelentkezek, ott blue screen-ről beszél.

Én arra gondoltam először h túlmelegedik valami a gépben, ezért kiporszívóztam a port a gépházból, meg letöltöttem egy hőmérséklet figyelőt. Kifagyások előtt ez 49 fok körüli maghőmérsékletet ír, a többi szenzor még alacsonyabbat. 50fok meg nem valami túl sok :S

Vagy lehet a táp túl kicsi?

Tipp?

2012. okt. 13. 08:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát a procid nem fogyaszt sokat, a káryta azért nem kicsi fogyasztású, pl egy bf3 fajta játék eléggé felnyomja a fogyasztást..esetleg probáld meg egy nagyobb táppal pl fsp vel
2012. okt. 13. 09:01
 2/7 A kérdező kommentje:
és ha kikötném a ház ventilátorát? Nem melegszik túl miatta?
2012. okt. 13. 09:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne kösd ki, inkább probáld ki egy nagyobb táppal,havertól vagy ismerőstöl kérj eggyet kölcsönbe, ha azzal is rossz akkor vegyél egy fsp vagy chieftec tápot, min 400wattosat azzal tuti nem lesz gondod
2012. okt. 13. 09:04
 4/7 A kérdező kommentje:
De tuti a táp méretével van a gond? Mert az én logikám szerint ha azzal lenne, akkor amint betöltődik egy effektesebb rész, másodperceken belül kifagyna, nem várna fél óra terhelést...
2012. okt. 13. 09:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát nekem táppal volt probémám mikor kikapcsolt a gép nagyobb játékoknál de ezt te ugy tudod letesztelni hogy kiprobálod a számitógépet egy nagyobb tápegységgel, minimum 400wattossal és ne noname táp legyen hanem, minimum egy fps,chieftec. és ha ugy mükszik akkor 100% táp kicsi
2012. okt. 13. 09:23
 6/7 anonim ***** válasza:
fsp*
2012. okt. 13. 09:23
 7/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Nem a táp méret a lényeg 350W os minöségi elbirná gépet de hipro azért minöséginek nem mondható

használtan is tudsz fsp hexa 400w venni

meg chieftec ctg 400w is

újonan 9-10ezer kb.

hardverapro n pl használtan

.

táp is túl tud melegedni söt túl is szokot

ha pc házban minden meleglevegö rá megy akor ez nem is csoda

szóval szimplán a táp nem ugy müködik hogy teljesítménye van csak és ha az elég minden oké is

szabályosan is kel leadnia ezt és pont ez a gond a nem minöségi tápokal

.

amugy videokártya menyire melegszik fel?

inkább jó táp után ajánlom még egy venti beszerelését pc házba

lehetöleg ugy hogy videokártyára fúja levegõt egyik másik pedig kifele szivja töle

ës mindezt ugy hogy táp felé lehetö legkeveseb meleg mehesen (persze sajnos ez pcháztól függ....

2012. okt. 13. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!