Szerintetek ez túlmelegedés?
Üdv! A configom:
LAP: Asus sAM3+ M5A78L-M LE IDE mATX
CPU: AMD Athlon II X2 250 3.00GHz AM3 BOX
RAM: Kingmax DDR3 1333MHz 4GB + 2GB
HDD: Samsung SATA2 500GB 7200rpm/16MB HD502HJ F3
VGA: Sapphire PCIe HD6770 1GB GDDR5
TÁP: Chicony Hipro 350 watt
HÁZ: Gigabyte GZ-m3
HANG: asus xonar DG
Ha valamilyen modern játékkal 20-30percet játszok, és rendesen használja a gépet, akkor előfordul, hogy a képernyő hirtelen elfeketedik, a hang beakad, (a HDD nem dolgozik ilyenkor) majd kb 10 másodperc után újraindul a gép, mintha a reset gombot nyomtam volna be. A Windows ad 1hibaüzenetet mikor bejelentkezek, ott blue screen-ről beszél.
Én arra gondoltam először h túlmelegedik valami a gépben, ezért kiporszívóztam a port a gépházból, meg letöltöttem egy hőmérséklet figyelőt. Kifagyások előtt ez 49 fok körüli maghőmérsékletet ír, a többi szenzor még alacsonyabbat. 50fok meg nem valami túl sok :S
Vagy lehet a táp túl kicsi?
Tipp?
Nem a táp méret a lényeg 350W os minöségi elbirná gépet de hipro azért minöséginek nem mondható
használtan is tudsz fsp hexa 400w venni
meg chieftec ctg 400w is
újonan 9-10ezer kb.
hardverapro n pl használtan
.
táp is túl tud melegedni söt túl is szokot
ha pc házban minden meleglevegö rá megy akor ez nem is csoda
szóval szimplán a táp nem ugy müködik hogy teljesítménye van csak és ha az elég minden oké is
szabályosan is kel leadnia ezt és pont ez a gond a nem minöségi tápokal
.
amugy videokártya menyire melegszik fel?
inkább jó táp után ajánlom még egy venti beszerelését pc házba
lehetöleg ugy hogy videokártyára fúja levegõt egyik másik pedig kifele szivja töle
ës mindezt ugy hogy táp felé lehetö legkeveseb meleg mehesen (persze sajnos ez pcháztól függ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!