Dell Inspiron 1525 túlmelegedés, miért?
A fent említett laptop már több, mint 3 éve megvan, nem volt vele semmi gond, pár hete viszont iszonyatosan elkezdett melegedni, főleg a proci. Mivel nem bonyolult, szétszedtem, kitakarítottam, újrapasztáztam (bár a gyári paszta már rá volt kövülve, nem is tudtam teljesen leszedni, nem akartam elb@szni) de a probléma nem változott, max enyhült kicsit. Alapjáraton 50-60 fok között megy, ha bámrilyen programot elindítok, felszökik 70-80 fokra, a flash meg egyenesen megöli.
Szoftveresen mindent megnéztem (töredezettségmentesítés, CCleaner-rel takarítva van, spywear programok nincsenek, vírust nem találtam stb stb.) szóval valószínűleg hardver hiba lesz. Valakinek valami ötlet?
Az lehetséges, hogy behalt a hűtőborda/hőelvezető cső? Vagy mégis alaposabban kéne megtisztíani a gyári pasztától? Előre is köszi
Talán ez segítene a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!