Vettem 1 videókártyát, de nem megy bele a gépembe?
azt hogyan lehet megtudni,hogy a házam milyen?D
Alaplap neve FUJITSU SIEMENS D2721-A1
(vágom hogy nem olyan jó alaplap :D)
Elég sok háznál előfordul, hogy nehezen megy be a hátlap lemez az alaplap mögötti kis vékony résbe, ami direkt ezért van, de ilyenkor maga a kártya sincs benne rendesen a csatlakozóban! Rákeresve az alaplapra és a gépre, ez egy spéci lap, fordított elrendezéssel, nem is tudtam van BTX-es AMD. :D
De ez a beszerelést nem befolyásolja a gyári ház meg nem Low profilos (tehát félmagas), ezért a ház nem befolyásolhatna semmilyen szabvány kártyát a beszerelésében. Viszont erőltetni nem szabad nyilván. Csak türelem kell a beépítéséhez.
A lappal meg szvsz semmi gond, ilyen lapoknál nincs tuning opció cserébe stabilak és megbízhatóak, az egyetlen kivétel a SiS649-es P4 lapjuk volt, de az is a chipset miatt.
Csak itt leltem képet róla, hát elég érdekes kialakítású alaplap.
"Nem lehet, hogy low profilos kártyát vettél?"
Kicsi az esélye, mert az LP kártyák többségéhez nem adnak LP hátlapot, úgy kell vadászni rá, amihez adnak, arra sem az van szerelve gyárilag. Csak akkor lehetséges, ha olyantól vette meg aki átszerelte. De pont az a baja, hogy kilóg felül ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!