Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem 1 videókártyát, de nem...

Vettem 1 videókártyát, de nem megy bele a gépembe?

Figyelt kérdés
Ma vettem 1 db gigabyte hd 6450 szériájú videókártyát,de nem bírom beletenni a gépembe,mármint a pci-expresses csatlakozóba belemegy,csak a ház oldalába nem akar illeszkedni,létezik ilyen rossz a ház vagy mi a túró?

2012. okt. 11. 12:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Házad, lapod?
2012. okt. 11. 12:26
 2/10 A kérdező kommentje:

azt hogyan lehet megtudni,hogy a házam milyen?D

Alaplap neve FUJITSU SIEMENS D2721-A1

(vágom hogy nem olyan jó alaplap :D)

2012. okt. 11. 12:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezekre a brand gépekre általában rá van írva a neve, pl. Scenic vagy ilyesmi, de ha van pci-express csatoló, akkor a házon is kell legyen neki hely. Biztos, hogy jól raktad bele?
2012. okt. 11. 12:38
 4/10 A kérdező kommentje:
aza a baj hogy belemegy a csatlakozóba de tudod ahol ki kell "verni" vagy szedni azt a cuccot mintha oda túl nagy lenne...
2012. okt. 11. 12:40
 5/10 A kérdező kommentje:
az oldala ahol a csatlakozó kimenetek vannak az mintha nem férne el
2012. okt. 11. 12:44
 6/10 Komplikato ***** válasza:

Elég sok háznál előfordul, hogy nehezen megy be a hátlap lemez az alaplap mögötti kis vékony résbe, ami direkt ezért van, de ilyenkor maga a kártya sincs benne rendesen a csatlakozóban! Rákeresve az alaplapra és a gépre, ez egy spéci lap, fordított elrendezéssel, nem is tudtam van BTX-es AMD. :D

De ez a beszerelést nem befolyásolja a gyári ház meg nem Low profilos (tehát félmagas), ezért a ház nem befolyásolhatna semmilyen szabvány kártyát a beszerelésében. Viszont erőltetni nem szabad nyilván. Csak türelem kell a beépítéséhez.

A lappal meg szvsz semmi gond, ilyen lapoknál nincs tuning opció cserébe stabilak és megbízhatóak, az egyetlen kivétel a SiS649-es P4 lapjuk volt, de az is a chipset miatt.

2012. okt. 11. 12:50
 7/10 Komplikato ***** válasza:
FUJITSU SIEMENS ESPRIMO P5625 - Konkrétan ezt a gépet dobta csak ki ilyen alaplappal, de lehet több gépükben is ilyen, ennek normál magas, de BTX háza van.
2012. okt. 11. 12:51
 8/10 Komplikato ***** válasza:

[link]

Csak itt leltem képet róla, hát elég érdekes kialakítású alaplap.

2012. okt. 11. 12:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy low profilos kártyát vettél?
2012. okt. 11. 12:57
 10/10 Komplikato ***** válasza:

"Nem lehet, hogy low profilos kártyát vettél?"

Kicsi az esélye, mert az LP kártyák többségéhez nem adnak LP hátlapot, úgy kell vadászni rá, amihez adnak, arra sem az van szerelve gyárilag. Csak akkor lehetséges, ha olyantól vette meg aki átszerelte. De pont az a baja, hogy kilóg felül ...

2012. okt. 11. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!