Szeretnek par velemeny kerni, hogy a gepembe milyen videokartyat vegyek?
MY PC: Processzor:Intel Core 2 Duo CPU E7300 @2.66Hz(2CPU's)~2.7GHz
RAM:4096MB RAM(DDR2)
Mostani integralt videokarim:Intel(R) Q45/Q43 Express Chipset
Szerintem hogyha PCIex16-s a foglalatod az alaplapba akkor egy ilyent ajánlok: [link]
vagy ehhez hasonlót...
remélem segítettem :)
Edemsz jobb lett volna ha hallgatsz, tg 630 szart se ér, bár kinek mennyi pénze van rá, de akkor már inkább hd6570 ha nagyon low kategória.
Amúgy kérdező van my pc egy gyártó is.
Zsolti én nem hozzád szoltam...
Én a kérdésre válaszoltam...
Én az ő gépéhez egy ilyesmi tökéletesen megfelel. Ha ennél drágábbat venne csak pénzkidobás, mivel minek sokkal nagyobb videókártya mint a rendszer többi elemeinek teljesítménye (processzor, memória, stb) ???
Zsolti szerintem te nem értesz a gépekhez.
Zsoltival kell egyetértsek.. Az a GT630 nagyon nem éri meg. A HD6750-hez szerintem még elég lehet az a CPU. HD6750 bőven jobb a GT630nál.
Kérdező mennyid van maximum rá, és milyen a tápegységed márkája, teljesítménye és típusa?
Edemsz
Elmagyarázom, hogy értsd is.
"Zsolti én nem hozzád szoltam."
Oké, hogy nem hozzá, de ha ajánlasz egy kártyát, és az nem jó vétel, akkor miért is ne mondja meg? Jobb ha hagyja, hogy félrevezesd a kérdezőt?
"Ha ennél drágábbat venne csak pénzkidobás, mivel minek sokkal nagyobb videókártya blablabla..."
ugye van egy adott árkategória. Ha már költ, akkor az adott árban miért ne vegyen jobbat? Ha tetszik, ha nem a GT 630 drágább mint kéne.
"Zsolti szerintem te nem értesz a gépekhez."
Hidd el, hogy többet ő mint te.
Én egy ilyet néztem ki magamnak
VC GIGABYTE NVIDIA G210 1GB GV-N210SL-1GI
Mi a véleményetek rola?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!