Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A csapkodás, rugdosás miért...

A csapkodás, rugdosás miért hozza sok esetben helyre a számítógépeket?

Figyelt kérdés
Magam is megfigyeltem, és sok ismerősöm követi ezt az olcsó és megbízható módszert, hogyha nem működik a gép, izomból belefociznak párat, és utána működni fog, mondván "ha akkor se működik, ígyis-úgyis szerviz, de legalább megpróbáltuk".

2012. okt. 8. 17:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát nemtom. Ha veszel egy új gépet, legyen rá az embernek csak 80ezre egy főként multimédiás gépre. Kvára nem szívesen fociznék vele. Ha ez nálatok bevett szokás gratula..

Amúgy első tippem, hogy csatlakozási hibák lehetnek, szóval nem minden van pontosan a helyén és talán a rázkódás/ütés kicsit helyre billentheti ezeket. De hacsak nem vmi ősrégi gép vagy nem vagy milliomos én nem rugdosnám annál többet ér...

2012. okt. 8. 18:00
 2/11 Karesz6969 ***** válasza:

..."sok ismerősöm követi ezt az olcsó és megbízható módszert"...

Hát elég degenerált módszer a kontakthiba "javítására"

..."izomból belefociznak párat"... én jelzőt is írnék a jó ismerősökre, de kinek a pap kinek a papné...

2012. okt. 8. 18:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

egyszerűbb lerúgni, mint pl. a ház oldalát levenni és a csatlakozási pontokat átnézni, helyreigazítani,

...bár nem biztos, hogy tartósabb megoldás az ásó-kapa, kiscsákány...

2012. okt. 8. 18:06
 4/11 anonim ***** válasza:

Izoból belerúgni? Értelmes egyének lehetnek! Bár én szervizesként csak örülök neki, legalább van munkám. :D

Én max akkor pofozom meg finoman a gépet, ha nagyon elkezd a ház berezonálni, mert az használni szokott. De hogy erőből belerúgjak? Kedvesebb nekem attól ez a masina!

2012. okt. 8. 18:15
 5/11 anonim ***** válasza:
82%

Mert a gép ÉL és fáj neki, ezért inkább jól viselkedik. Én egy mini lángvágóval szoktam ráijeszteni, az is használ. Persze nem bántanám, de ezt ő nem tudja ;)

Hú, most lebuktam, ezt biztos ő is olvasta!

2012. okt. 8. 18:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Én csak az egeret vágom oda.
2012. okt. 26. 18:24
 7/11 Pj0tr ***** válasza:
100%
Tipikusan azok az emberek akik nem keresték meg a gép árát, így nyugodt szívvel rugdosták. Bár az első gépemet sem rugdostam, amit nem én fizettem még anno, hanem a szüleim...
2012. okt. 26. 18:47
 8/11 anonim ***** válasza:
ez már a tévékre is igaz volt
2012. nov. 9. 00:21
 9/11 anonim ***** válasza:
az ilyesmiből élnek a szervízesek
2012. dec. 7. 16:11
 10/11 anonim válasza:

van mikor elég ha csak ujjal rárajzolunk az oldalára egy keresztet.

esetleg holdtöltekor szedett réti kakukkfűvel bedörzsöljük a csatlakozókat.

2013. máj. 2. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!