Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MP3 Firmware. Hol a hiba?

MP3 Firmware. Hol a hiba?

Figyelt kérdés

frissíteni akartam az mp3 lejátszómat, de totál elakadtam.A lejátszót,mint hardvert felismeri a gép(ki is írja:új hardver,illesztőprogram O.K.,de meghajtóként nem észleli.

az mp3 szoftverét újra felraktam /törlés után/ az rendben.

mit csináljak?

a firmeare-s ablakikg eljutok,ott arra megyek h.Import firmware,ide elvileg az egyik cd-n levő fájlt kell beilleszteni ami .bin formátumú kéne h.legyen.csakhogy nekem ami a cédén van az nem .bin,hanem semmilyen formátum nincs a végén.(de WINDOWS MEDIA PLAYERben akarja megnyitni,persze nem sikerül.)

én odaírtam a végére a .bin-t,(átneveztem),mivel ezt írja a használati utasítás...erre kiírja h.NINCS engedélyem a megnyitásra,kérjek engedélyt a rendszergazdától,vagy a fájl tulajdonosától!!???mi van????

szóval a firmware fissítésig el se jutok..hol a hiba???

és miért nem jelenik meg meghajtóként az USB(mp3),ha a hardvert észleli a gép??

bocs h.ilyen bonyolult,de régóta próbálkozom.(

2009. aug. 5. 16:18
 1/4 A kérdező kommentje:

#firmware

#frissítésig

2009. aug. 5. 16:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Google?
2009. aug. 5. 19:24
 3/4 A kérdező kommentje:
azt hiszed nem néztem meg?de semmilyen kulcsszóval nem találtam választ,mivel nem azt nem tudom,h.hogy általában!hogy kell mp3 firmware-t frissíteni,hanem ezen folyamaton belüli problémák(konkrétan az én problémáim) megoldásait keresem.sőt,informatikai fórumokban is keregéltem.szóval feleslegesen okoskodtál,azzal h.google-t javasoltad.de köszi.
2009. aug. 5. 19:30
 4/4 ceri ***** válasza:
A firmware-t a gyártó honlapjáról tudod letölteni.
2009. aug. 11. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!