Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung S5230 firmware frissít...

Razide kérdése:

Samsung S5230 firmware frissítési hiba? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Olyan problémám van, hogy a Samsung S5230 as telefonomon firmware frissítést akarok. Le is szedtem hozzá a programot(SGT-S5230_MultiLoader_V5.56) leszedtem hozzá egy firmware-t is! Mindent megcsinálok a leírás alapján( [link] több helyen is ezt a leírást találtam és írták, hogy működik! Nekem is működik minden addig ameddig rá nem megyek a download-ra ott ki írja, hogy "Warring : Security fail!!" És utána semmi nem működik és nem tudom, hogy ez a védelmi hiba mire utal.

A telefon amúgy működik tovább nem halt meg!

Csináltam egy képet, hogy lássátok mivel állok szemben.

[link]

Köszi!

2011. máj. 6. 06:34
 1/2 lambo96 ***** válasza:

Lenyomtad a gombokat amiket írt?

5, Telefonon folyamatosan nyomva tartani (kikapcsolt állapotban) a hangerő lefelé gomb+kamera gomb+bekapcsolás gombot, addig, amíg a “download” felirat pirosan meg nem jelenik a képernyőn!

Ha igen akkor bocsi.

Esetleg húzd ki szedd ki az akksit majd rakd vissza és dugd be.

Az is lehet hogy nincs feltöltve

2011. máj. 6. 07:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Megoldottam:) Az volt a gond, hogy nem volt fent a PC studio, de sehol se írta, hogy az is kell hozzá, de most már működik rendesen:)Leszedtem 3 firmware-t( S5230XEIG6,iphone new firmware,S5230RXPJJ1) Ezekből csak a S5230XEIG6 működik a másik 2-t hiába rakom fel a betöltésnél a 3/4-nél megáll!:( Valaki tudna normális működő iphone firmware-t linkelni vagy valami más is jöhet ami jól néz ki :)
2011. máj. 7. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!