A gépem bekapcsolást követően folyamatosan újraindul és még a bios-ig sem jut el mert kb 2 másodperc után történik az újraindulás. Eddig rendben ment leszámítva hogy a memóriát nem mindig ismerte fel mindet. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Minden alkatrész normális hőmérsékletű volt és van 2 rendszerhűtő venti is a gépben. Vadi új gép. A táp pedig 450 wattos chieftech táp. Haverom ugyanezen konfigját egy 400 wattos codgen táp elviszi.2012. okt. 7. 09:22
1/11 Közveszélyes Kontár válasza:
Alaplap és minden memória modul pontosan?
.
veted már ki mind kifujkáltad slotokat
és máshogy viszateted öket?
vagy valami alaplap hiba vagy egyik(-másik) memória modul hibás
2/11 A kérdező kommentje:
A memóriát kivettem majd újra beletettem mindkét slotba próbáltam és így se működik. Fordítva nem tudom beletenni mert ddr3-mas ram. 4 giga memó van benne az alaplap támogatja is hivatalosan. ebből 2 gigát nem mindig ismert fel. Holnap akartam a memót kicseréltetni de mostmár nem tudom mi lehet a gond.
2012. okt. 7. 09:33
4/11 A kérdező kommentje:
450 W CHIEFTEC iARENA GPA-450S 12CM
2012. okt. 7. 09:42
5/11 anonim válasza:
akkor lehet a tápod adta meg magát. :/ nem a legjobb az iArena táp. kikéne próbálni a haverod codegen tápjával is. és ha azzal megy akkor a táp adta meg magát.
6/11 Közveszélyes Kontár válasza:
Meg haver ramjaival is probáld ki
ha sehogy sem megy akkor alaplap hiba lesz
7/11 A kérdező kommentje:
De nem magyarázná, hogy csak 2 gb ramot ismert fel a 4-ből a gép és ezt többször is eljátszotta. a Ram: DDR III 4 GB 1333 MHz GEIL ENHANCE CORSA KIT2 CL9 az alaplap pedig: GIGABYTE P61A-D3 s1155 ha ez segít még valakinek. Volt hogy játéknál megfagyott a hang beakadt és újraindult a gép.Ezt 2 külömböző játéknál is tapasztaltam, az egyiknél 2 szer a másiknál 1 szer. Mindkettőt bírnia kell a gépemnek.
2012. okt. 7. 09:56
8/11 anonim válasza:
akkor az ram hiba. Nekem is volt ilyen problémám. Kicseréltem a ramot és egyből megjavult.
9/11 A kérdező kommentje:
Kivettem mindkét memoria modult, és így ram nélkül is ugyanúgy újraindul. Ez gondolom megerősíti akkor a memoria hibát.
2012. okt. 7. 10:30
10/11 gamergirl91 válasza:
Egyik ismerősömnek volt ilyen és ott az volt a baj, hogy a RAM-ok nem voltak kompatibilisek a gép többi részéhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!