Roli4ever kérdése:
Gtx 560 Ti rosszalkodik?
Figyelt kérdés
Egy GTX 560 TI VGAm van és Battlefield 3-mat jól kéne vigye ultrán is ultrán el is viszi csak kevés FPS-el (20-35)de még medium grafikán is meg lowon előző kérdésemben mondták, hogy a memóriával lehet a baj.... de szerintem túlmelegszik a proci. Mi lehet a baj? Kéne egy venti a gépházhoz is? Amúgy a táp Chieftec CTG 550W-80p
azt hittem a tápom gyenge hozzá de nem. RAM hiba szerintem nem lehet, se VGA ram hiba.Valami megoldás?
2012. okt. 6. 17:16
11/18 A kérdező kommentje:
akkor nem tudtok egy olcsó i3-mat? ha az már jó hozzá
2012. okt. 6. 18:15
13/18 A kérdező kommentje:
most 0ft de megpróbálok valahogy gyűjteni már a tököm kivan fél éve szarakodik ez fostos gép :@
2012. okt. 6. 18:24
14/18 Közveszélyes Kontár válasza:
Ha i3 at ir aligha sok:)
újonan 30 kõrül alat vanak i3 ak
használtan tán 20-25 ért ...?
de probáld ki elöbb ha tudod
jobbnak jobb lesz de elégé?
ha fejleszteni akarsz gyüjtöges inkább és és majd használt i5 re ruház be
elég olcsón szokot leni használtan néha
15/18 A kérdező kommentje:
rendben köszi
2012. okt. 6. 18:27
16/18 A kérdező kommentje:
Most megnéztem hogy észhez tért e és most medium grafikán 30 40 fpsel viszi nem tom mé' vitte 20 30al lowon meg mediumon ultrán meg azt csinálja, hogy a kép megakad meg a hang is
2012. okt. 6. 19:01
17/18 pcguru22 válasza:
Nos én voltam az elsö kérdezö hogy mekkora és milyen a procid,tehát frankón proci limited van gtx560ti alá már jól passzol egy 4magos proci.Igaz nagyobb felbontásban a vga dolgozik inkább,de a procid édes kevés gtx560ti alá igy is.
18/18 pcguru22 válasza:
Mekkora felbontásban játszol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!