Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Rosszalkodik a gépem, mitől van?

Rosszalkodik a gépem, mitől van?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap csak többszöri resetelés után indult el a gépem (még a iwndows betöltése előtt fagyott le), és nhány nappal után, már nem is angyon akart bekapcsolódni, fekete képernyő nél indőnként bemondta egy hang hogy System failed, CPU test.Ez 2szer történt meg, először vidókártya problémára gyanakodtam, de aztán kivettem a backup batteryt az alaplapbol és le reseteltem és utána már elindult (lehet hogy nem emiatt).

Meg mértem az elemet és 3v-os ugyhogy szerintem nem azzal van a gond. Ja és néha elkezd a szívárvány színeiben pompázni a monitor is ( a monitor is kiváló azzal se lehet gond). Az egyeteln dolog ami a közeljövőben kiválthatta ezt szerintem az egy áramszönet volt, tud valaki segíteni?

2011. szept. 11. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Hanyadik kerületben laksz? 13? Ott volt egy súlyos áramrosszalkodás.
2011. szept. 11. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem elment a bios! (de ez csak 1tipp, nem bisztos hogy az a baja)

Elmész olyan üzletbe ahol evvel foglalkoznak és megcsinálják vagy aki ért az ilyenekhez elhívod hozzád és megnézi mi a baja

2011. szept. 11. 20:49
 3/5 A kérdező kommentje:

A bios tökéletesen müködik.

Én inkább valami alaplapi kontakt hiábra gyanakszom, de nem tudom igazából.

2011. szept. 11. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Benne van a hiba leírása, de hanem megy a tesztelés, regizz nálunk és kérdezz rá. (Ventillátor hiba).

[link]

2011. szept. 12. 13:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget! Nem rég lett ventillátor cserélve, megnézem a régivel megy-e vagy csak rosszul van behelyezve.

A BIOSban hol lehet kikapcsolni ezt a funkciót? Mert utána néztem és az én biosomba nincs ilyen opció a power hardware montitorban.

2011. szept. 13. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!