Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem indít el a gépem...

Miért nem indít el a gépem semmilyen letöltést sem?

Figyelt kérdés

Bármit akarok letölteni a letöltéseket nem indítja el.

Akár milyen letöltésről van szó,nem jutok el odáig,hogy a letöltés gombra kattintsak.

Pl. ahol a számokat meg betűket kell beírni,az előtt szokott egy 30 másodperces visszaszámlálás, majd hogy aztán megjelenjen a letöltés be kell írni a szám és betűsort és akkor ott a letöltés gomb.

Nekem még a visszaszámlálást sem indítja el.

És ez mindenhol így van.

Tegnap letöltöttem egy programot ami a reklámokat tünteti el pl. a gyk-ról.Ennek lehet hozzá köze?

2011. okt. 29. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Simán lehet köze. A reklámok eltüntetésére nem kell külön progi, csak a böngészőbe egy kiegészítőt telepíteni, a böngésző típusától függően.

Milyen böngészőt használsz és milyen progit teleptettél rá tegnap?

2011. okt. 29. 16:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Firefox és a Adblockot tettem fel.
2011. okt. 29. 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Adblock Plus nem tiltja le a letöltést, más gond lehet a gépeddel. Ccleanert futtasd le, sok lehet a .temp fájl.
2011. okt. 29. 18:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát az Adblock márpedig letiltja bizonyos scriptek futtatási jogát, (amik a tiltólistán vannak) szóval én mindenképpen kipróbálnám úgy, hogy letiltom az Adblockot, újraindítom a Firefoxot, majd ismét kipróbálnám. Vagy asszem van olyan funkciója is, hogy bizonyos oldalakon letiltod az Adblock-ot és akkor ott nem tilt le az oldalról semmit.
2011. okt. 30. 12:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Az Adblock Plus a reklámokat tiltja le, nem a sripteket, ahhoz a NoScriptet kell letölteni.

Adblock Plus csak akkor működik megfelelően, ha letöltöd hozzá a Külső szűrőket. Magyar (hunfilter), román, német, orosz kell).

A NoScript beállításai bonyolultabbak, de annyi manapság a scriptes támadás, hogy sokszor frissitik. A legutóbbi nagy támadás után letiltottam az IFRAME-t is.

2011. okt. 30. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!