Videó kártyát szeretnék vásárolni, de nem tudom, hogy kezdjek hozzá. (? )
Figyelt kérdés
A gépembe videó kártyát szeretnék cserélni, de nem vagyok tájékozott ilyen téren. 15ezer környékén gondoltam, persze ebben az árkategóriában a legjobban szeretném. PCI-E-es!2012. okt. 5. 20:55
1/7 MaXXeGee válasza:
15 környékén nem hiszem, hogy sokkal jobbat kapnál, mint ami most van .. :s
Jut eszembe, milyen kártya van most a gépben? És milyen a gép LAP/PROCI/RAM/TÁP
És mire használnád ?
2/7 A kérdező kommentje:
4giga ramom, és egy dualcore 2.6-os proci, sajnos a többit nem tudom..
2012. okt. 5. 21:38
3/7 A kérdező kommentje:
A videokártya egy alaplapra integrált fos..
2012. okt. 5. 21:39
4/7 anonim válasza:
Ha valahogy még ~2ezer forintod tudnál még dobni ezen újonnan ddr5-ös hd6670 jó lenne.
5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos korlatozva vagyok.. ceges gepbe kell a vidikartya, nem en szabom a vegosszeget
2012. okt. 5. 22:05
6/7 anonim válasza:
Viszont ha céges gép akkor talán nem is olyan nagy gond, gondolom nem gémer gép lesz.
7/7 A kérdező kommentje:
A fonok fianak kell a gep, mivel suli utan mindig bejon, es kieli a kockasagat.. szoval, hogyha nem jo a gep, kiveri a raplit.
2012. okt. 5. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!