Megérné Geforce GT520-ra váltani 9400GT-ről?
Sziasztok,egy kérdéssel fordulok hozzátok.
A gráff kátyám szeretném cserélni,de nem tudom hogy megérné-e.
Jelenlegi graffom:
Nvidia Geforce 9400GT 512MB DDR2 128bit
GPU 550MHz
Memory 667MHz
És erre szeretném cserélni:
Nvidia Geforce GT520 1GB DDR3 64bit
GPU 810MHz
Memory 1000MHz
Azt olvastam a GT520 az elérhető legjobb "gamer" kártya a maga kategóriájában,de tartok tőle hogy a konfigom nem tudná kihajtani és végeredményben nem érnék vele többet mint a 9400GT-vel.
A gépben 4GB DDR2 667MHz RAM van és egy Intel Pentium Dual Core 3.0 GHz proci az alaplap BUS sebessége 447MHz vagy 667 most hírtelen nem tudom,de 667-nél semmi esetre sem több.
Szerintetek megérné erre cserélni vagy jelentősebb javulás nem lenne?
Például a Mass Effect 3 még éppen elfutna csak amikor tűzharc van nagyon lecsökken az FPS.
Ezen javítana a GT520 például?
Tudom nem (lenne) egy csúcs konfig,de nem is vagyok nagy gamer.
Ha 1-2 újabb játék elfutna zökkenő mentesen LOW-ban már az is jó lenne.
Ha netalán inkább másik graff kártyát ajánlanátok,azt fontos tudni hogy egy DELL konfigról van szó amiben egy 300 W-os táp van és ennél nagyobbat nem lehet bele rakni mivel nem szabványos a DELL meg nem gyártott hozzá nagyobbat.
Max 15k körül szánok rá és nagyon fontos hogy low profile kompatibilis legyen,mivel mini házban van a cucc.Szóval magasabb kategóriás táp éhes gamer graff nem igen jöhet szóba sajnos még ha az árba bele is férne.
Szóval low profile kompatibilis graff kell aminek elég egy 300W-os táp.
Előre is köszönöm a tanácsokat.
Valamivel jobban járnál, de ha 15 a keret akkor ezt ajánlom:
Ez tutira fogja futtatni a legújabb gamekat! :)
Kösz szépen,ez a kártya tényleg jobb vételnek tűnik.
Ment a pont.
Gt 520 kb. 8ezret ér
vagyis ha 15 öd van rá ne gt 520 t ved
pl az is jobb amit linkeltek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!