Egy 9500GT-nél erősebb a GT520/610?
Figyelt kérdés
Egy ASUS EN9500GT Magic lecserélésén gondolkozom, és nagyon sokkal nem akarok többet költeni 10-12000-nél. Elsősorban a fogyasztása miatt néztem ki, de ha már erősebb is akkor hasznost a hasznossal.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
2012. szept. 16. 23:54
1/7 anonim válasza:
Felesleges lecserélni, kb 10%-kal még gyengébb is a GT520. Az alacsonyabb fogyasztása pedig évek alatt se hozná vissza a vételárát.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem. És esetleg valami alacsonyabb fogyasztású, olcsó de mégis erősebb karit nem tudnál javasolni?
2012. szept. 17. 00:04
3/7 anonim válasza:
Ilyen kerettel nem. Főleg nem, mivel sejtem, hogy nagyon elavult gépre költenél, ami teljesen felesleges pénzkiobás. Gyűjtögess még, add el ezt (vagy tartsd meg, ha kell) és építs egy komplett új gépet.
4/7 A kérdező kommentje:
AMD Athlon II X2 245 procc
2x1 GB DDR2 GEiL Ultra 800MHz CL4 ram
Gigabyte GA-MA78LM-S2 lap
WD GreenCaviar 1TB 7200rmp 64mb vinyó
...meg ez a 9500GT lenne a mostani konfigom.
Elsősorban filmezésre, netezésre, képszerkesztésre, meg néha LAN Party-kon használom, de a zsuga már eléggé harmatos...:/
És úgy 15k környékén mi lenne érdemes?
2012. szept. 17. 00:16
5/7 anonim válasza:
Használt 4850/4870/GTS250. Bár a fogyasztáson nem tudom miért agonizálsz, terheletlenül egyik se eszik sokat.
6/7 anonim válasza:
Így van, én is a használtra szavazok, ha mindenképp venni akarsz valamit.
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, majd széjjel nézek. Köszönet!
2012. szept. 17. 00:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!