Szeretnék gépet váltani mit vegyek?
10GB DDR 1600MHz ?
Hogy vannak akor modulok?
és DDR3 nem?
és miért kell ilyen erös proci?
menyiért venéd öket?
2x 4GB + 2GB ?
node miket csinálsz gépen? szervert? dolgozol?
igen jobb vga nem ártana ilyen proci mellé
de azokhoz a játékohoz elég kell legyen
E5600 ?? ilyen processzor nem létezik vagy ha igen akkor pontositsd miröl is van szó (ha csak nem elirtad)
amugy gépigényüket megnézheted nem irják az ajánlotatt legalábbbis gépigény.hu n:P netem miat nemtudok keresgélni
és ott nem irnak extrákat annyira szóval ténleg proci csere kell csak de akkár elég egy E8xxx is
Persze csak olcsóbb procik felé probáltalak terelni
mivel mostani videokáryádhoz böven elég egy 20-25ezres Quad is
söt ahhoz is mehetne akkár 6950/7850 is de akár nagyobb is
szóval ha nagyobb összeget költenél gépre akkor ne felejtsd el hogy platform váltás nem ártana még egy i3 sem rossz vonal söt i5 Sandy t használtan is találni és melesleg amd FX ek elég best buy-ok legalábis 4100/6100
szóval máshogy kelene szerintem ha játék a fontos csak és csak ezek? szerintem ezekhez sem ártana HD 7770
ez kb. 30 újonan és akkor emelé egy jó quad jó áron és van egy jó géped és mégsem keverted hatalmas költségbe magad
még egy Extrem proci drága és akkor még pluszba vga ra még töbet költenél?
nyugodtan mehetne csúcs videokárya is exreme melé vagyis akár gtx 690 / 2db 7970 is de hát te dolgod melesleg elég sokat fogyaszt is extreme szóval
táp od irtad? ha nem leirhatnád Típus ra pontosan (nem emlékszem és mobilon most nem figyeltem...)
amugy azt irod nem a cache lényeg (legalábbis ha kevés a mag)
aztán oylan procit szeretnél aminek a cachejétól csak az intel csúcs proceszorában van több:)
még egy 6MB os i5 el is böven elvanak manapság még munkára is
szóval iylen proci ténleg csak extra nagyon komoly munkára kell nem véletlen extreme
csak megjegyeztem
töröltem kérdést listámról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!