Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szeretnék gépet váltani mit...

Szeretnék gépet váltani mit vegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok most Intel e5600 10gb ddr 1600 ram sapphire 5770 em van. A gép GW2-re illetve Starcraft 2 re kellene és két lehetőség áll előttem: 1. Intel qx9770 vagy qx9650 re csere használtan persze vagy pedig socket csere ekkor természetesen alaplap és cpu csere is bekövetkezne. A gpu mennyire elég ezekhez a játékokhoz?
2012. szept. 12. 16:38
1 2
 11/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

pont közben irtam ezt:)

hát ahogy gondolod i5 3570K jóval kevesebbet fogyasztana és hoszútávra játékra sokkal jobb választás

mostani gépbe mint irtam egy egyszerü quad is böven jó

biztos jövöben is erös lesz egy extreme quad de elavult lesz sok szempontbol és ereje is biztos sokat fog csapani

játékhoz meg nincs sok értelme

videokártyában gondolkodj elsönek ha komoylan játszol

ha meg komyoaln dolgozol akkor szólj és ne a játékokat emlegesd:)

2012. szept. 13. 21:32
 12/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

amugy órajel emelésnek sok értelme nincs az csak uri paszió

ha kevés a proceszor akkor nem az órajel miat kevés

vagyis sok értelme nincs huzni csak ha tudod hogy kis is használod és játékokban nagy haszna nincs föleg gyenge videokártya mellett

ezt csaak azért is irom mert egy oylan K proci drága és az még hagyjám de az alaplap hozá szintén drága ha normálisat akarsz

egy proci hütö szintén drága

szóval sok kiadába zavarod magad

persze ha megteheted akkor mért ne

de eddigiek alapján nem ugy tünik hisz akkor nem mostani platformodon gondolkodnál:)

2012. szept. 13. 21:35
 13/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

jó de oké ?

én töröltem kérdést mert most nem irtál és nemtudom meddig kell várnom és mennék játszani:P

2012. szept. 13. 21:36
 14/14 A kérdező kommentje:
Értettem, köszönöm a segítséget, nem munkára használnám a gépet csak kifejezetten játékra, cpu coolerem pedig van Be Quiet dark rock, de nem hiába vennék jó vgat, ha gyenge a cpu?
2012. szept. 13. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!