Ilyen marhaságot honnan találtál ki hogy lejárt az asztali gépek ideje?A tv-t ne hasonlítsd a számítógéphez mert az egészen más kategória.Az asztali gépeket is ugyanúgy fejlesztik mint a laptopokat,megjegyzem ,én is asztali gépet ajánlanék játékra.
2009. aug. 4. 20:45
12/22 anonim válasza:
Bocsi nem tv-t akartam írni hanem monitort,de annak sem járt le az ideje mert ugyanúgy lehet kapni csak nem mindegy hova mész.
2009. aug. 4. 20:49
13/22 anonim válasza:
Dehogynem,az asztali gépek ideje lejárt.Azért nem tűnt még el,mert még van benne pénz,meg el kell adni a készleteket.A notebook ugyanúgy ki fogja szorítani a pc-t,minta anno a cd a kazettát,a dvd a cd-t,a mobil a hagyományos telefont...stb
2009. aug. 4. 21:02
14/22 A kérdező kommentje:
Való igaz, ha asztalit vennék, az sokkal erősebb, de az is ugyanúgy elavul. Nem tudok dönteni még így sem. Még írjatok :)
2009. aug. 4. 21:11
15/22 anonim válasza:
Nem dönthetünk helyetted.
Az asztali gép is pillanatok alatt elavul,meg a lapos is.Ezzel párhuzamosan a áruk rohamosan csökken.Lassan ott tartunk,hogy mire lemerül a noti akksija,érdemes venni egy másikat,ahelyett,hogy feltöltenéd:D
Szerintem vegyél egy játékkonzolt,meg egy alapszintű laptopot.Szövegszerkesztésre,filmhez,zenéhez,netezni szinte még egy p3-as gép is tökéletesen megfelelne.
2009. aug. 4. 21:19
16/22 anonim válasza:
Talán egyszer lejár az asztali gépek ideje, de az még messze van...
2009. aug. 4. 21:22
17/22 anonim válasza:
Nincs az már messze,sőt!Már le is jár.Pusztán gazdasági okok miatt tartják mesterségesen életben.
Ma már a cd,a dvd,de még a blueray is elavultnak számít.Legutóbbi anélkül,hogy egyáltalán elterjedt volna.Félelmetes,hogy milyen ütemben fejlődik a technika.Gondolj csak bele,hogy mi lenne,ha vissza kellene menned 100 évet az időben.
2009. aug. 4. 21:27
18/22 anonim válasza:
Asztali (kicsi) kiváló otthoni, irodai munkára (60-110 ezer ft), asztali (játékra kiválóan alkalmas, 4094 MB DDR2 RAM)140-180 ezer ft. Erősebb: 300 ezer körül. Mind op.rendszer nélkül. (www.qwerty.hu, de msáutt is kb. ennyi.
Attól függ, mennyi pénzt szánsz rá.
2009. aug. 4. 23:48
19/22 anonim válasza:
Nem vagyok a laptopok hive, bármi tönkremegy, nehézkes és drága a csere, mindenképpen szerviz vagy hozzáértő haver kell hozzá. Asztali gépnél könnyű vertin, vinyót, hűtőt, tápot, monitort stb. cserélni.
2009. aug. 4. 23:51
20/22 anonim válasza:
23.48-as vagyok: és ezek az asztali gépek Intel alaplappal készülte, legalább kétmagvú procival. Nem P3-asok. P4 használtan 20-30 ezer ft. körül, monitor 25 ezer ft., pl. a Lehel csarnoki galérián. Ez is op.rendszer nélküli gép.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!