Asztali gépet érdemes vagy laptopot?
2009. aug. 4. 18:06
1/22 anonim válasza:
Nekem nem nyitja meg a linkedet.
3/22 anonim válasza:
A játéra kellene résznél már nem is érdemes laptopban gondolkodni, hacsak nincs fölösleges 300-400 ezred. Persze ha csak régi játékot akarsz játszani, akkor lapotop is jó, de feltételezem nem azokra gondoltál.
4/22 A kérdező kommentje:
Linkeltem, nézd meg...
2009. aug. 4. 18:32
5/22 anonim válasza:
Nagyon kevés játék van, amit lehet élvezhetően laptopon játszani. Másrészt meg hamar lemerülnek, szóval akkor már inkább filmeket néznék, böngésznék, dolgoznék laptopon, a PCn meg játszanék.
6/22 anonim válasza:
A helyedben én csakis laptopot vennék. Az asztali gépek ideje lejárt. Ugyanúgy mint a katód sugárcsöves monitor vagy sík monitor .Nem kérdés,hogy melyiket kell megvenni.
7/22 anonim válasza:
nekem 2 gepem van 1 asztali nagyobb jatekokhoz a masik pedig 1 laptop 2.6ghz 1gb ram... film+worldhoz
8/22 anonim válasza:
19:08-as!Te -már ne is haragudj- egy rohadt nagy ökör vagy!:)Mi az,hogy az asztali gépek ideje lejárt??!Ha már hülye vagy,legalább a gyakorikerdesek.hu felhasználóit ne téveszd meg!Próbálnál te meg egy laptopon ,legyen az bármilyen hiper-szuper,nem fog úgy futni,mint egy normális asztali gépen!A laptop munkára,zenehallgatásra,stb. való,semmiképpsem játékra.Ez tapasztalat.SZÓVAL KÉRDEZŐ!Ha játékra kell,mindenképp asztalit vegyél,találsz elfogadható áron olyat,ami-ha nem is a mai- ,de újabb játékok futnak akadálytalanul.Ha játszani akarsz,laptopot semmiképp!És most jöhet a lepontozás,de nem hagyom,hogy néhány tudatlan miatt rosszul tájékozódjanak ezen az oldalon!
9/22 anonim válasza:
Nekem van egy laptop és egy asztali.Asztalit vegyél,azt még bővíteni és jobban és könnyebben tudod,több lehetőséged van egy asztaliba!:)
10/22 anonim válasza:
Ha játékra kell,akkor szerintem is jobb még az asztali.Egy év múlva már nm biztos,akkor 19.08-nak már teljesen igaza van.Féli meddig most is.A játék ma már asztali gépre se nagyon való.Nem véletlenül egyre népszerűbbek a különböző játékkonzolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!