érdemes lenne megvennem ezt a laptopot?
Ennyiért már nagyobb teljesítményű Dell gépek közül válogathatsz, amik mind teljesítményben, mind pedig minőségben messze verik a vetélytársaikat.
Ezt a gépet szerintem messze kerüld el, 1 év gari egy 200 ezres gépre. ez szerintem elég sokat mondó. Ha gépet akarsz venni, olyat keress, aminek legalább 2, de inkább 3 év garija van (a DELL minden típusára alapon 3 évet ad).
Acer t soha
Laptopszalon t soha
1 év garancia? ere az elvilef erömüre? ez valami jó vicc?
.
i5 ös proceszor felesleges laptopba
8 gb ram szintén felesleges (még asztaliba is)
nvidia kártya szép és jó de 1gb os is megfelelö lene.
Asus nak hasonló gépe van csak olcsób és 2 év garanciás 3 év garancia van rá ha 200 ért venéd 195 kb
és az aligha megy tönkre mert coolfrezzy hütése van vagy mi szóval teszteken még hütöte is a kezed nem hogy melegedet
enek nemtudom milyen a hütése este megnézem
de 1 év garancia az röhej !!!!!
MSI, Acer márkát ne vegyél eleve
Ajánlom:
Samsung, Asus, Lenovo
még jó lehet: Dell, HP
többi nem jut eszembe meg nem olyan kiemelkedök.
nekem ez van: [link]
és nem másért, mint a garancia időtartam miatt. amúgy pedig nyugodtan rendelj innen. én és a környezetemben is mindenki innen rendelt és korrektek, gyorsak.
nagyon ó gép, amit kinéztél, én is megvettem volna, de a garancia tényleg 0. ha neked az nem számít, akkor vágj bele :)
Na de amit te linkeltél ara 3 év garancia van:D
anyért már "csábitó" lehet na meg olcsob is (böven elég kel legyen "normál" használatra ebe a játszás is bene van!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!