Ati Hdmi hang probléma!?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan problémám van hogy ha a videókártyát összekötöm az erősítővel (harman/kardon) hdmi-n keresztül akkor nem ad ki hangot. A kártya ATI 7950 de próbáltam 7850 is és azzal se működött. De az a fura hogy a régi ATI HD 4 és 6 szeriaval is egyből ment és minden rendben volt. A kép dvi-hdmi-n megy a tv-re és a hang meg külön hdmi-n az erősítőbe. Tehát mind a kettő a vga van dugva. És mióta felújítottam a gépem ugyan azok a feltételek mellett nincs hang. És nem értem miért!? Mert ha a régebbi ATI szeriaknal ment akkor most miért nem?2012. okt. 2. 04:49
1/10 A kérdező kommentje:
Ja, és ha csak egy darab hdmi megy a tv-be a vga-ból akkor is van kép, de a hangot nem viszi át!
2012. okt. 2. 10:44
2/10 Golan Trevize válasza:
állítsd be a vezérlőpultban, hogy a videókártya legyen az elsődleges hangkimeneti eszköz, és rögtön lesz hang.
3/10 anonim válasza:
Így van ahogy az előző mondta, és remélem hogy a drivert express-ként telepítetted hogy mindent betelepítsen..
4/10 A kérdező kommentje:
nem tudom beállítani alapértelmezettnek mert nem lehet. azt írja hogy nincs csatlakoztatva. a calalyst centernél minden fel van másolva
2012. okt. 2. 14:10
5/10 Golan Trevize válasza:
össze van dugva a videokártya a tv-vel vagy az erősítővel?
6/10 A kérdező kommentje:
persze. és mind a kettővel ezt jelzi. 2 hdmi kábellel is próbáltam és sem az erősítő sem a tv nem ad ki hangot és nem jelzi hogy csatlakozva lenne
2012. okt. 2. 14:40
7/10 Golan Trevize válasza:
próbáld meg akkor újratelepíteni a videokártya driverét.
most hányas verzió van fent?
8/10 A kérdező kommentje:
a catalyst control center- információ-szoftver és ott a catalyst verzió 12.8 Azt irja hogy az aktuális verzió a legfrissebb
2012. okt. 2. 14:53
9/10 Golan Trevize válasza:
az tényleg a legfrissebb.
szerintem uninstalláld, restart, és telepítsd újra. hátha...
10/10 A kérdező kommentje:
okés megpróbálom, köszi
2012. okt. 2. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!