Indításnál zúgó hang. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Mikor bekapcsolom a laptopom egy fura zúgó hang jelentkezik, a HDD része felől.. ha jól tudom bal oldalon lent van a winchester. Ekkor be sem tölt a windows, egy fekete kép fogad valami ethernet szöveggel ha jól emlékeszem, de biztos nem a háló kártya a baj, mert van internetem, és minden egyéb működik, de mégis félek előbb-utóbb lesz valami következménye. Kb 3. újraindításra el indul a gép és a zúgó hang is egyre enyhül, majd megszűnik. Hozzáértőktől kérdem mi lehet a baj?2012. febr. 6. 18:19
1/5 anonim válasza:
Szerintem szedd le a hátulját és nézz körül hogy minden rendbe van-e
2/5 A kérdező kommentje:
nem nagyon merek hozzá nyúlni, de lehet ráveszem magam. ha leveszem a hátlapot hozzá férek minden coolerhez?
2012. febr. 7. 03:15
3/5 anonim válasza:
Hát laptoptól függ, nekem Toshiba van, és abszolút minden elérhető, 2 ilyen lapot tudok leszedni a hátuljáról, egyik a vinchester, másik pedig a RAM, meg a többi, de szerintem meg tudod nézni
4/5 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm. de a garancia nem vész el, ha belenyúlok a gépbe?
2012. febr. 7. 13:25
5/5 anonim válasza:
Hát az attól függ, van-e a hátoldalon olyan dolog ami megsérül ha felnyitod (pl egy matrica), nekem anno az asztali gépemen csippes kis zár volt a gépházon, és csak ugy tudtam leszedni ha azt a csippet letöröm... De ezen a laptopon semmi ilyen nincs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!