Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy AMD FX8120-as processzor...

Egy AMD FX8120-as processzor képes megbírkózni a a legnehezebb feladatokkal is?

Figyelt kérdés
Pl.Adoble Premiere.Mennyire teljesít jól ilyen téren?

2012. okt. 1. 21:26
1 2 3 4
 31/33 sine ***** válasza:

Nem szoktam ajánlgatni mindenhol csak altalaban ha vhol elókerül hogy nekem i7 van rögtön kapom az osztást.

En meg még sose cseszegettem olyat akinek amdje volt.

Amugy helyedben titkolnam az i5öt is mert vmeik forumon teszteknél ahol vitaztak a kommentekben épp az i5 tulajnak irtak hogy ássa el magát mer 2 ugyanolyan erös amdt vesznek neki annyiert:) Habár en meg csak alig feleve olvasom rendszeresen a cikkeket nincs még akkora tapasztalatom lehet igazad van hogy az amdseket cseszegetik. Bár általános tapsztalat szerint altalaban az a legkevesbe igaz amit a legtöbben állitanak.

Ja es nem Pistike vagyok sajat penzböl vettem mindent. nem örülök ha altalanositgatnak az emberek.

2012. okt. 2. 17:08
 32/33 anonim ***** válasza:

Milyen fórumokon vagy fenn? Az ilyenekkel nem is értem mit törődsz, ha már magyar oldal kell akkor PH!, annak legalább a fóruma se szörnyű. Persze ott is vannak idióták(pl tegnap este egyik gyerek azt akarta bemagyarázni milyen tápot topikba, hogy a hatásfok egyenesen arányos a minőséggel), vagy idióta viták, de ott ilyen az intellel szembe tuti nincs.

"Ja es nem Pistike vagyok sajat penzböl vettem mindent. nem örülök ha altalanositgatnak az emberek."

Ezt nem rád értettem, hanem a "foggal, körömmel" intel fanokra.

2012. okt. 2. 17:24
 33/33 sine ***** válasza:
Jat ty majd akk megnezem a ph forumokat.
2012. okt. 2. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!