Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy AMD FX8120-as processzor...

Egy AMD FX8120-as processzor képes megbírkózni a a legnehezebb feladatokkal is?

Figyelt kérdés
Pl.Adoble Premiere.Mennyire teljesít jól ilyen téren?

2012. okt. 1. 21:26
1 2 3 4
 21/33 sine ***** válasza:
Látom nem érted amit mondtam.
2012. okt. 2. 16:19
 22/33 anonim ***** válasza:
Éppenséggel én értettem amit mondasz, de jobbnak láttam kikerülni arra konkrétan válaszolni mivel valszeg csak vita lett volna. Az áras utalás meg csak azért volt, hogy még példa szinten se kéne azokat egymásnak ereszteni, főleg nem csak ennyiből megítélni a két gyártó piaci helyzetét.
2012. okt. 2. 16:23
 23/33 sine ***** válasza:

Amugy nem értem én annyira ajnározzak az amd-t meg stb hogy igy ar/ertek meg ezazamaz. De Mi lenne ha a beszükült sporolos gondolkodasod helyett csak a teljesitmenyt nezned?

Na mind1 amugyis OFF mivel nem is tartozik az alap kerdeshez.Amugy nem rosz az Fx persze böven elegendö a feladatokra amikre használni fogod.Bár erdemes megvarni a következö szeriat. Mar a 6200 kijött es nemsoka gondolom a 8(4)magosok is kijönek Az mar olyan amilyennek alapbol szanta az Amd..csak hat a Globalfoundries miatt lettek rosszabbak az elsö szeriak.Kivancsian varom a ezt az szeriat meg az uj fxeket majd jövö evben mert ha beérik a technika akkor valoban jo ellenfele lehet az intelnek minden kategoriaban.

2012. okt. 2. 16:25
 24/33 anonim ***** válasza:

sine

Értem mit mondasz, de annak semmi értelme.

Mivel az Intelnél a felső kategória egy kisebb vagyon, az AMD-nél meg 46K... Na ugyan melyik lehet a jobb?

Csak a kutyát nem érdekli hogy melyik gyártó milyen kategóriába mit sorol, azt kell nézni hogy ugyanazért a pénzért melyiktől mit kapsz.

Hol érdekel engem hogy az Intel 250K-s procija elveri az AMD alig 50K-s prociját, ha úgysem tudnám megvenni, meg alapból nem adnék érte annyit akkor sem ha milliárdos lennék.

2012. okt. 2. 16:28
 25/33 anonim ***** válasza:

Az FX6200 még Bulldozer, nem Vishera. AZ FX6300 lesz az új.

Az előzőre visszatérve, meg minek néznénk csak teljesítményt? Mivel pénzért adják, azt nézem mennyibe kerül az a teljesítmény.

2012. okt. 2. 16:30
 26/33 anonim ***** válasza:
49%

"De Mi lenne ha a beszükült sporolos gondolkodasod helyett csak a teljesitmenyt nezned? "

Oké, akkor vegyen mindenki SB-E CPU-t. Te fizetsz!

"meg az uj fxeket majd jövö evben"

Jövő évben új FX? Miről maradtam le? :D

Valószínűleg a visherával az AM3+ vonal vége borítékolható, utána már desktop csak az APU vonal fog menni. Ott meg hidd el jó ellenfele lesz az intelnek.

2012. okt. 2. 16:34
 27/33 sine ***** válasza:
0%

Azt olvastam elvielg, hogy a jövö evben vagy még jön ki egy Fx szeria es az zarja az am3+ vonalat.Bar ezt nem tudom de az Amd-t ismerve ha elég erös lesz szerintem nem feltétlen lesz vége. Masreszt nem értem miert kell baszogatni az intelt.Nekem intel van i7es es kb akarhol elmondom hogy jo meg stb leugatnak a francba hogy jaj milyen sok meg jaj dejo az amd 50kert. Közben meg sose probalatak meg ki az inteleket.

Nem értem mér faj az másnak ha vki meg tudja venni??

es mér butitjak az embereket hogy annyira jo az amd.

semmi gond nincs azzal ha vkinek nincs penze régen en is athlonnal toltam de akkor se hittem azt hogy mekkra kiraly vagyok mert amd-m van.

2012. okt. 2. 16:47
 28/33 sine ***** válasza:
0%
Én csak a tezsteredmények alapján mondtam véleményt de sose bantottam senkit de manapsag ha valakinek jobb cucca van jobb ha meghuza magat mert ma mar csak az a kiraly aki saját maga faragja fábol a procit vagy gemkapcsokbol hegeszti össze. Utolso paraszt az aki dragan vesz procit.
2012. okt. 2. 16:50
 29/33 anonim ***** válasza:
49%

" Masreszt nem értem miert kell baszogatni az intelt."

Ezt pont az intelnél felhozni? A legtöbb "pistike" épp az intel f@szát szopja minden fórumon, és küldi el a hülye AMD-st a fenébe.

"Nekem intel van i7es es kb akarhol elmondom hogy jo meg stb leugatnak a francba"

Ezt akkor tudom elképzelni ha olyan helyen ajánlod ahol teljesen felesleges vétel.

"hogy jaj milyen sok meg jaj dejo az amd 50kert"

Ugye FX-8150-ről beszélünk? Na erre már példát is kérek, mert még AMD-s berkekben is van FX fikázás.

"Közben meg sose probalatak meg ki az inteleket.

Nem értem mér faj az másnak ha vki meg tudja venni?? "

i5 2500K tulaj vagyok.

"es mér butitjak az embereket hogy annyira jo az amd. "

Butítják? Aztán jobb amikor azt mondják, hogy az AMD-k zabáló, melegedő kacatok?

A többire meg inkább nem reagálok.

2012. okt. 2. 16:55
 30/33 anonim ***** válasza:
49%

Én inkább pont azt látom, hogy általában az Intelesek nézik le az AMD-t, és nem fordítva.

Senki nem írta hogy szar az Intel, az a lényeg, hogy az AMD is teljesen korrekt teljesítményt ad az áráért, sőt a saját árszintjén akár jobbat is mint az Intel.

Az más kérdés hogy az Intelnek a felsőbb kategóriában van erősebb cucca is, mint a legerősebb AMD, de azt rendesen meg is fizettetik veled.

2012. okt. 2. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!