Ez a processzor 2 magos?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Tudom azt írja az EVEREST, hogy Multi CPU, de valahol azt írja, hogy egy magos. Több embert megkérdeztem, valaki azt mondja, 1 magos, valaki azt, hogy 2.
Itt egy kép:
Na akkor 1,vagy 2 magos?
2012. okt. 1. 18:43
2/12 anonim válasza:
1 magos, csak tudja a HT-t ezért mutatja 2nek.
5/12 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem, akkor most logikailag 2. Tehát 2 magos? A logikai számít
2012. okt. 1. 19:03
6/12 anonim válasza:
Nem 1 magos csak logikailag 2 magos! Ez azt jelenti hogy van amibe gyorsabb! De attól még 1 magos! Ha kettő lenne (nem csak logikailag)akkor az lenne a neve hogy Core 2 Dou!
8/12 anonim válasza:
Fizikailag 1 magos, logikailag 2.
Ez most olyan mint az i3 vagy egy amd fx (bár teljesen más tech de azért jó példa) azoknál is pl. i3 2magos de van benne ht és ezért 4szálon dolgozik. Fx procik is mind 2-3-4 "modulosak" (legyen most magosak az egyszerűség kedvéért) de 4-6-8 szálon dolgoznak.
Szóval gyengébb mint egy 2fizikai magos, de erősebb mint egy nem ht-s 1magos.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. okt. 1. 19:14
10/12 anonim válasza:
"bár teljesen más tech de azért jó példa"
Pontosan, ezért is nem értem mit keres a HT meg a CMT egy kalap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!