Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Merre álljon a tápegység?

Merre álljon a tápegység?

Figyelt kérdés
Most vettem egy alsóházas házat és észrevettem, hogy úgy szereltékbe, hogy a táp ventije (ami a tápban van) az felfelé néz vagyis látom a házból és így szerintem elszívja a levegőt a videokártyától, bár van alul porszűrő meg kivan lyuggatva, de még sem úgy szereltékbe, tesómnak pedig úgyvan hogy lefelé néz és alulról szívja, és képeket is néztem. Szal akkor ez most rossz és fordítsam meg vagy jó így is és nem szívja el a videokártyától a levegőt?

2012. szept. 26. 22:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Fordítsd.

[link]

2012. szept. 26. 22:40
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
én meg azt mondom hagyd úgy!(ha játékra használod) nekem fordítva volt beleszerelve, hogy a ventilátor lefelé mutat a porszűrőre és akadt minden játék. megfordítottam hogy a videókártya felé mutasson és egyből megjavult.
2012. szept. 26. 22:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Lefelé kell nézni a ventinek. Az alsó tápos kialakításnak az a lényege hogy a táp ne a házon belülről szívja a meleg levegőt, hanem kintről a ház alól a frisset. Csak porszűrő legyen alatta, meg padlón vagy asztalon álljon, ne szőnyegen.
2012. szept. 26. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!