Milyen videókártyát és tápot vegyek?
1. Ebben a kategóriában szerintem jobban jársz egy AMD FX 6100-zal, mint egy i5-tel.
2. Gigabyte-ra sok a panasz. Az asrock viszont jó.
3. Hova a fenébe kell neked 32 GB RAM? Tegyük fel hogy keményen renderelsz, de akkor nem ennyiből vennél gépet, 8 GB bőven elég.
4. Egy minőségi 500 W-os már egy kisebb CF/SLI-t is el tud látni, de egy kemény egykártyás rendszert is, ha nem építesz többkártyásat, felesleges 800W-os. Mindjárt írok egyet, ami szerintem neked bőven jó.
Első konfigja valóban jó. Talán még valahogy be kéne oda rakni azt a 7870-es sapphiret. 4giga rammal (ami egyedül is elég de bármikor bővíthető) még hiányozna vagy 2-3 ezer hozzá.
Amúgy mellékesen TERA-ról, én is játszottam vele és annak a játéknak a nagy átka, hogy olyan dolgok vannak benne amik a procit túráztatják rettentő mértékben, viszont csupán 2magot tud használni :D szóval nagyon sok különbség egy i5 vagy fx akármi között nem lesz, mert ugyan lehet az i5 erősebb 2magig is picivel...de akkor gagyi vga-t kapnál ki.
"4 csatornás memória foglalattal. Egy i5-ös 3 GHz procit hozzá. "
Ez a kettő (meg a kereted) már ki is lőtte egymást.
+1 Sylarnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!