Szektorhibássá tehet egy HDD-t a tápegység?
Összesen 3 vinyó szokott benne lenni:
1.: rendszerlemez, 500 GB, Hitachi, már 3 éve jó, most sincs semmi baja (kop-kop)
2.: 500 GB, Seagate, már 3-szor cserélték, most megint szektorhibás lett, átlagban olyan 2 hónapot bírt ki
3.: 1,5 TB, WD, már 1x cserélték
+1.: 2 TB, WD, a Seagate vinyót váltotta fel, viszont kb. 10 napos használat után szektorhibás lett, és nagyon durván (pont mire rámentettem az 500-asról a cuccokat...), kb 2 hetembe telt mire lementettem róla mindent (1,5 Mbyte/s sebességre volt csak képes a vinyó), már ezt is cserélték, de jelenleg itt áll bontatlanul, így nem merem berakni a gépbe...
ilyen tápról még életemben nem hallatom, klasszikus noname táp, szerintem cseréld le egy minőségire.
Általában zárlatosak szoktak lenni, a sz*r táptól.
Fps hexa tápot vegyél, vagy chieftecet, árban elfogadhatók.
"ilyen tápról még életemben nem hallatom, klasszikus noname táp, szerintem cseréld le egy minőségire"
Stability Power=Linkwood=F05
Instabil, tucat táp, amiből kifoghatsz "jó" példányokat (értsd: amelyek normál paraméterek között működnek egy ideig) de a fórumok szerint hajlamos kinyírni nem csak a winyókat, de még az alaplapi kondikat, IC-ket is és szeret hirtelen meghalni random.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!