Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videokártya csere útán nem...

Delta7 kérdése:

Videokártya csere útán nem indul a gápem! HELP?

Figyelt kérdés

Van egy asus p5vdc-x alaplapom ehhez vettem egy nvidia geforce 8800 gtx kártyát. Kicseréltem és azóta nem megy a gép, ha vissza rakom a régit akkor újra megy.

Ami furcsa: bekapcsolásnál normál esetben csipog egyet, ha berakom az új kártyát, akkor már ez is megszűnik.

Előszór gond volt nem volt 6pin-es csatim, ezért vettem átalakítót. És most sem megy!

MI LEHET BAJ???????

#hiba #nem indul #Asus #geforrce gtx 8800
2012. szept. 26. 22:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Egy ilyet vettem: [link]

De tudtommal a bios beállításokkal is probléma lehet!

2012. szept. 27. 22:52
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Hát ezzel a táppal adtál a szarnak egy pofont mert ez is gagyi, ha írtad volna hogy most akarsz újat venni, ajánlottam volna valami normálisat.

Ahogy nézem valami régi hibrid lapod van, amin még AGP meg PCIE is van. A BIOS-ban a PCIE legyen kiválasztva elsődlegesnek. A régi kártya milyen amivel megy a gép?

2012. szept. 27. 22:59
 13/17 A kérdező kommentje:
A régi kártya is PCI-e
2012. szept. 27. 23:01
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Akkor pedig ennek is mennie kellene. Próbáld ki a kártyát egy másik gépben is.
2012. szept. 27. 23:05
 15/17 A kérdező kommentje:

Akkor már tanácstalan vagyok :(

Amugy néztem és egyáltalán nem gagyi táp, de ez most mindegy, gagyi vagy nem attól még el kéne indula.

Az a furcsa, hogy ha bent van, akkor semmi nem indul el a ventiken a vinyon kivül.

Voltam szám.tech boltban, ott azt mondták, még 420w-al is elkéne LEGALÁBB indulnia.

Az lehetséges, hogy a lapom nem kompatibilis vele?

2012. szept. 27. 23:18
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Hát előfordulhat, elvileg menni kéne, de hallottam már olyanról hogy nagyon régi lapban újabb kártya valamiért nem megy.
2012. szept. 28. 11:02
 17/17 A kérdező kommentje:

Az alaplap valóban nem új, de nem is túl régi!

Van rajta minden mint egy mai lapon.

De mivel a kártya sem egy új darab (annyi idős kb. mint a lap) mennie kéne!

2012. szept. 29. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!