Milyen laptopot válasszak?
Figyelt kérdés
Leszögezném, hogy totál nem értek a gépekhez. Nem tudom mi a különbség a laptop és a notebook között, és azt sem tudom mik ezek az új tablet-ek. Nem használnám a gépet nagy dolgokra, internetezés, és tanulás ennyi. Árban maximum 200 000ft-ig gondolkozom, ebből már gondolom ki lehet hozni egy jó gépet. És még valaki elmondaná nekem hogy mik ezek a tabletek? (nem google link érdekel elég ha valaki röviden leírja) és hogy esetleg jobbak e mint a laptopok. Köszönöm!!!!2012. szept. 21. 15:52
1/7 anonim válasza:
Ha csak netezésre kell, akkor elég 120k körüli laptop is, ahhoz úgy se kell erős gép.
2/7 anonim válasza:
Ha csak netezésre és film nézésre kell akkor ez lessz a nyerő: [link]
A tablet olyan mint egy nagyon nagy telefon. Érintőkijelzős kis számítógépnek is mondható szerkezet.
3/7 anonim válasza:
Tablet alatt érts egy érintőképernyős netezésre, e-mailezésre, videónézésre való gépet, ami NEM Windowsos (na jó talán pár), szóval nem mennek rajta a megszokott programok, VISZONT mindegyikben van egy Store, vagy Market, ahonnan Alkalmazásokat tölthetsz le. Ezek nem olyan látványosak, mint egy PC-n, viszont néha elég szórakoztatóak (gravitáció érzékelőm érintőképernyő). Elég magas árban vannak, de gyorsan is fejlődnek. Még egy nagy hátrányuk azonban, hogy nem ismeri fel a pendrive-okat, meg nincs bennük DVD olvasó (na jó, ez azért van mert egyesek szerint már "régi", meg sokkal vastagabbnak is kéne lenniük).
4/7 A kérdező kommentje:
2012. szept. 21. 19:40
5/7 anonim válasza:
Szerintem ez Magyarországon már túllépi a 200 000Ft-ot.
6/7 A kérdező kommentje:
itt néztem. mivel amúgy is hűségnyilatkozatra venném és mobilnet is kéne mellé így lenne 200 alatt amúgy nem. megérné ezt megvenni?
2012. szept. 21. 21:14
7/7 anonim válasza:
Amit én linkeltem azzal jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!