Milyen routert válasszak, ha 60/20 megás netem van, SOKAT TORRENTEZEK (ez fektet meg igen sok típust), és a laptopot is akarom használni, nyilván vezeték nélkül. Van torrentes/routeres tapasztalat?
21:37-nek:
Valóban maradnék a Linksysnél, de az a verzió nem szereti a torrentet, állandóan áramtalanítással tudom csak életre kelteni...Nem jupiszis vagyok, ők havi 1A Linuxos firmware-t mennyire engedi "konfigolni" ?
Mondd meg mit szeretnél rajta konfigurálni, megmondom lehet-e. Nekem sem UPC, hanem Digi. De tudtommal a GL is időben kb akkori, mint a Tiéd nagyjából, ezért nemértem miért nem bírja, és mibe hal bele konkrétan... De van a Linksysnek új típusú routere is, ha áldozol rá, szerintem meg fogja hálálni...
Amúgy most küldföldön élek, itt a szolgáltató adott egy TP-linket, 108Mbps wlanosat. Igaz csak 10Mb a letöltési sebesség, de erre a routerre sincs egy rossz szavam sem, csak idegesít konfiguráláskor, hogy minden beállítás után újraindul. De még jó, hogy általában egyszer beállítja az ember, és akkor az úgy is marad. Csak megszoktam a linuxos firmware legszembetűnőbb tulajdonságát, hogy bármit beállíthatsz, nem kell újraindítani, csak az adott modult indítja újra magában, és az kb 2mp, és kész...
Firmware frissítés ( van a Cisco-nak 2011-es..helpdesk megadta ), és a saját hülyeségem kiküszöbölése után tökéletesen működik...( routerként volt beállítva gateway helyett ).
Mindenkinek köszönöm a segítő szándékot !
... és még a rákot is gyógyíccsa, nem?
Nem kell azért elvakultnak lenni. Jó a Linksys nagyon, de az ára is olyan. 1) Az EU-ban törvény szabályozza a kimenő teljesítményt. Ilyen nincs, hogy a Linksys-nek a legnagyobb a hatótávja, mert az a legjobb. 2) 266Mhz-es CPU + 16MB RAM van benne. Ez sem lesz örökké elég. 60Mbitet továbbítani nem nagy munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!