Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mercury tápokról valami...

Mercury tápokról valami tapasztalat?

Figyelt kérdés

Elromlott anyám gépében a táp és ezt szeretném helyettesíteni, találtam hardveraprón 300W-os MERCURY tápot 2000FT-ért és arra lennék kíváncsi h megéri e...

Ezt kéne kiszolgájja: Intel C. D 320 2.4 GHZ (478)

80 GB IDE vinyó

ASrock mezei 20pines alaplap

AGP-s videokártya külön tápot nem igényel csak amit az AGP-ből kap

meg talán később egy DVD olvasót

2011. aug. 4. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Maximum levélnehezéknek használnám. Vegyél egy rendeset, FSP, Corsair, Chieftec.
2011. aug. 4. 16:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Én sem ajánlanám, de inkább nem mondok semmit, mivel tapasztalatom az nincs velük... ahogy szerintem az első válaszolónak sincs... :D

De biztosan akad itt valaki, aki foglalkozik ilyesmikkel, és megosztja veled a tapasztalatait. :P

2011. aug. 4. 16:44
 3/6 A kérdező kommentje:
És a CODGEN? mert az volt benne (nem én raktam össze csak kaptuk) és a tápra gyanakszom mert beledugom a tápkábelt a tápba és a gép már megy is de lehet, hogy alaplap? szerintetek? ja és ha kikapcsolás után ha bekapcsolom akkor felbúg normálisan kb 2-3 másodpercig aztán magától kikapcsol és megint be ja és kép az nincs biztos nem videokártya mert azt teszteltem.
2011. aug. 4. 16:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Az az igazi gépgyilkos táp. Codegen. Fantasztikus. Egy egész szemeteskukát töltöttünk meg lomtalanításkor az iroda előtt, csak Codegány táppal.
2011. aug. 4. 16:52
 5/6 A kérdező kommentje:
ja ezt elfelejtettem: ASROCK P4i45PE alaplapom van és nem mai darab :D [link]
2011. aug. 4. 16:52
 6/6 Jenci ***** válasza:
A lehető legmesszebb kerüld el az ilyen fostalicskákat!!!
2011. aug. 4. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!