LCD monitorommal kapcsolatban kérdeznék - meghibásodást tapasztaltam?
Figyelt kérdés
Egy HP 1940-es LCD monitorom van, amit egy éve vettem használtan. Az első hiba most jelentkezett: a monitor 1/5 részét függőlegesen egy fekete csík takarja. Volt már valakinek hasonló problémája? Érdemes szervizbe vinnem?
Én előidézhettem a problémát? Köszi a válaszokat!
2012. szept. 19. 12:54
1/7 anonim válasza:
Hmmm.... Ez igen csak kijelző hibának tűnik. De ha kontakt hibás valamelyik bekötő szalagkábel az a jobb eset persze csak akkor ha javítható (mozgatásra helyre áll.) mert akkor van némi esély. De egyébként kijelző csere amit igen csak olyan árban tudnál szerezni mint egy új monitort.
2/7 Golan Trevize válasza:
a monitor 1/5 részén van fekete csík, és a maradék kép el van csúszva/össze van nyomódva, vagy teljesen hiányzik ezen a részen a kép?
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy közben tönkrement a monitor.
(Első vagyok.)
5/7 Golan Trevize válasza:
Kérdező!
Van valami fejlemény?
6/7 A kérdező kommentje:
KÖszönöm az észrevételeket!
Másnap már jó volt a monitorom, nem tudom mi történhetett, de remélem még bírja egy pár évig...
Szerintetek az számít, hogy ki kapcsolom-e a monitort a gép kikapcsolásakor?
2012. okt. 4. 11:12
7/7 Golan Trevize válasza:
nem számít.
ugyanilyen monitorokat (is) használok, nem szoktam kikapcsolgatni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!