Ezekre gondoltam hogy megveszem a gépembe. Tápot is szeretnék azt írják hogy ez nem rossz. Szerintetek?
Ez az alaplap megfelelne ehez a procihoz?(Tudom Hogy van jobb, de kb 12ezer kategóriába tudok venni most!)
Alaplap:Asus M5A78L-M LX
Proci : Amd bulldozer fx 6100
táp:Chicony 430W Hipro Box - HPD4302RWR2-BOX
és hd6670 -es karim van.
Ezt a lapot irtátok ASROCK 960GM-GS3 FX na most ebbe ugye gondoltam egy Fx 6100-ast. egy oldalon vki azt irta hogy..
Volt ilyen lapom,de kissé csalódás volt,mivel a Phenom II X2 545 CPU-mat bár feloldotta négy magossá,ennek ellenére a 3.00 GHz-es órajel helyett valamiért csak 2.40 GHz-en járt.Semmit se lehetett állítani,egyszerűen nem értettem
Na nem szeretnék igy jűrni ilyen összegnél már és azért kérdezlek titeket hátha vki "szakértöje" afolognak és tud irni vmi infot elözöknek köszi :)
Egy processzor feloldhatósága nem a laptól függ, hanem a processzortól. Nekem is ilyen ASrock lapom van, egy Athlon II X3 445 megy benne hibátlanul Phenom II X4 B45-ösként, még tuningot is enged, szóval semmi baj ezzel a lappal, kategóriájában verhetetlen. Az, hogy az említett X2-es csak 2.4-en volt hajlandó futni, felhasználói hiba, adni kellett volna neki egy kis feszültséget, hogy bírja a 4 magot rendesen, vagy beállítani rendesen a szorzót, mert az X4es szorzói mások.
A 960-as ASrock mindent tud, amit egy nagyobb lap, csak nincs rajta SLI/CFX.
köszi a gyors választ.
egy a bajom hogy 51 ezrem van és nem mehetem tul
táp
ram
alaplap
peoci is kell
na most ez a proci kéne mindenképp alaplap is megvan
ram is min 4gb kéne
de akkor csak max egx hipro táp jön ki amiröl irtak hideget meleget esetleg vki még tudna ebben a problémámba segiteni ? hogy jol jöjjek ki elöre is köszi
Gigabyte GA-EP31-DS3L
ez a régi lapom mérete 305x210
wz az uj lenne de már megrendeltem csak most nézem
Asrock 960GM-GS3 FX mérete 244x183
most akkor belemegy a régi házamba? mert ezen aggodom h az uj az kisebb rem nem baj .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!