Van még rajtam kívül ekkora pancser?
Figyelt kérdés
A gépemről felesleges programokat töröltem le, de letöröltem valamit véletlenül, amiről azt hittem, hogy nincs rá szűkség, és most nem működik a hangszóróm! Újraindítottam, kihuztam, aztán bedugtam meg minden, de nem is érzékeli. A lámpa világít rajta! Ha valaki tud, segítsen légyszí!!2009. júl. 31. 18:24
1/8 anonim válasza:
Rendszervisszaallitas....
Vezerlopultba keress(bocs hogy tobbet nem tudok segiteni de nekem nem magyar nyelvu a gepen es nem tudom pontosan hol van)
2/8 anonim válasza:
elso vagyok.a ``Rendszer es...``ban van.
3/8 anonim válasza:
Valószínű, hogy a hangkártya driverét törölted le. Ha tudod a hangkártyád típusát töltsd le és telepítsd fel újra.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem működik a rendszervisszaállítás :/// sajnos nem tudom a hangkártya típusát...
2009. júl. 31. 18:49
5/8 anonim válasza:
énis a rendszer visszaállítást javasolom,strt-programok(mindenprogramok)-kellékek-rendszereszközök-rendszer visszaállítás.ott kiválaszod a legutóbbi időpontot amikor még működött a hangszóró. ha ez segít akkor nézd meg hogy nemtörölted-e a hangszóró illesztőprogramját.remélem megoldódik:)
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon nagyon köszönöm! A rendszervisszaállítás tényleg működött! :)
2009. júl. 31. 19:27
8/8 anonim válasza:
Ezt én is megcsináltam régebben xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!