Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy hűtőpad segítene rajtam?...

Egy hűtőpad segítene rajtam? (Acer Aspire 5315)

Figyelt kérdés

Rettenetesen zörög a laptopom hűtője és már nagyon idegesít, ezért valamit kezdeni akarok vele. Kitakarítottam, de ugyanúgy zörög! Egy filmet se lehet megnézni, annyira hangos...

Gondolkoztam rajta, hogy beszerzek egy hűtőpadot. Szerintetek ez mennyire lenne megoldás a problémámra?!

// Egyébként a CPU-m hőmérséklete ideális szokott lenni: 45-50 C fok között mozog mindig //

2010. aug. 10. 22:41
 1/3 anonim ***** válasza:

én úgy gondolom hogy régen nem jó egy laptopnál a 45-50 fokos hőmérséklet.

az enyém 24/7be megy és max! pár fokkal lépi át a 40 fokot..

a hűtő nekem is hangos de nem zavar, meg hozzá lehet szokni ;)

bár a hűtőpad nem egy rossz dolog, viszont szerintem nem lesz csendesebb a masina ha veszel egyet.

2010. aug. 10. 22:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem cseréltesd ki inkább a laptop ventilátorját. Ha veszel egy hűtőpadot, attól nem javul meg a géped gyári ventilátora. Maximum még nagyobb zaj lesz a hűtőpad hűtésének köszönhetően.
2010. aug. 10. 22:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat? Mennyiért tudnék olcsón hozzájutni egy ilyen ventihez?
2010. aug. 10. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!