Gaming laptop 250. 000-ért?
Figyelt kérdés
Olyan kellene ami Bf 3-at max grafon tolja2012. szept. 17. 20:26
1/7 algopirin válasza:
www.alienware.com azt válogassál
"maxgraf meg bf3 tolja " ez kész... :)
na jó nem trollkodok ma már igérem...
3/7 anonim válasza:
Tolni nem fogja helyetted az biztos főleg nem fullHD, ultra grafikán! Ha ez a cél min. 300eFt kell kidobni egy laptopért.
5/7 anonim válasza:
Legyen az inkább 450 ezer.A laptopok, kb 3x annyi pénzért tudnak ugyan annyit mit egy asztali gép.Gamer laptopnál 5x-ös értékkel számolj.
7/7 algopirin válasza:
Azért kíváncsi lennék ilyen "maxgrafonbf3tolja" hol tudna vagy miből 250e pénzért megvenni egy laptopot ?!
Ha meg kitud akkor nem egy ilyen amatőr módon fogja feltenni a kérdést.
Legfeljebb kell egy típus amire ha rákérdeznek a suliban legyen mivel vagizni "maxgrafon tolom a bf3at laptopon azt gyia" :)
AlienWare vasakkall azért ne vagizz majd mert nem túl sok van az országban de azért akad pár darab, karácsonyra én is olyat kérek a Jézuskától, a vereshetesen azon fogom én is tolniabf3atmaxgrafon.
néha olyan aljas vagyok, de ezt nem hagyhattam ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!