Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Legjobb laptop játékhoz?

Legjobb laptop játékhoz?

Figyelt kérdés

Max. 150ezrem van egy új laptopra. Leginkább játékra használnám.

Tapasztalatok?

2012. ápr. 21. 23:47
 1/5 anonim válasza:
Annyiért nehéz lesz valóban jó játékos laptopot venni, eléggé a határon van. Pláne ha Intelt szeretnél, én legalábbis AMD-t nem vennék.
2012. ápr. 22. 00:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha játékra akarod akkor miért nem asztali pct veszel? Sokkal erősebbet össze lehet rakni.

De ha annyira laptopot akarsz akkor ittvan :

- [link]

- vagy itt egy olcsóbb de majdhogynem ugyanolyan jó : [link]

2012. ápr. 22. 00:41
 3/5 anonim válasza:
a razerek a legjobbak ezen a téren de drágábbak mint 150 e
2012. ápr. 22. 09:42
 4/5 A kérdező kommentje:

Haverok mondták, hogy Intelt semmiképpen ne vegyek. Most akkor csak szívattak? :D

Asztali pc-t szerettem volna venni, de jelenleg sajnos nincs rá lehetőségem. Koleszban vagyok és nem tudnám hova rakni. Otthon meg nem vagyok olyan sűrűn, hogy oda vegyem meg...

Ezért gondoltam, hogy hátha van valamilyen jó laptop, elfogadható áron.

Razereket néztem én is, de hát ugye...Elég drágák.

Viszont ha tényleg nem éri meg laptopot venni ennyiért, akkor szívesen fogadom a Pc-s ötleteket is (valahogy megoldom az elhelyezést...). 150ezerért mit lehet összerakni?

Köszönöm a válaszokat!

2012. ápr. 22. 12:02
 5/5 A kérdező kommentje:
[link] << Erről mit gondoltok?
2012. ápr. 22. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!