Milyen gépet vegyek?
olvasgattam az interneten és megláttam valami pentium gépet.
azt mongyák az való játékokra. mi a véleményetek? (én nem értek hozzá)
pentium gép játékra ? ez most viccnek szántad ?
már lassan netre se nagyon jók!
Össze állítottam neked egyet, ezen elég szépen el fognak futni ia játékok.
Szerintem ezt vedd:
Alaplap: [link]
CPU: [link]
Memória: [link]
Táp: [link]
Ház: [link]
HDD: [link]
VGA: [link]
FM1 konfig... lehet meg fognak itt páran kövezni, de az irányárból adódóan valószínű nem fejlesztgeted a gépedet havonta, így szerintem semmi gond nincs abban ha ezt veszed. Ha am3-at veszel akkor is jön év végén a Vishera aztán kalap kabát lesz annak is.
Esetleg megvárhatod az FM2-t de szerintem max. fogyasztási javulás meg IGP erősödés fog majd inkább jönni vele. (Na meg az ára bizonyára kecsegtető lesz..)
Szóval szó mi szó, fx 4100 ide vagy oda, a 651K elveri a saját utódját alap órajelen. Ugyan az FX jobban tuningolható, valamint ott van az L3 Cache, de ár/érték arányban nem azonosak.
A Bullt ütős tuningra (Liano-t is) nem gyári hűtéssel érdemes rábírni.
Szóval ezt te gondold át, az FM1-nek itt a vége, de rövid időn belül az AM3-nak is.
Mellesleg ha am3+ mellett döntesz, inkább vegyél FX 6100-at, mert az megéri a kb. 3000Ft felárat.
Ha csak a procit meg a lapot cseréled AM3+-ra úgy 110 felett jössz ki, de szerintem gondold meg a dolgot.
Én ha megtehetném, hogy olykor olykor tudnám újítani a gépemet, gondolkodás nélkül Bulldozert vennék, a jövőre nézve. De úgy, hogy én veszek egy gépet, ami 1-2 évig kiszolgál engem ha törik, ha szakad, akkor szerintem 651K.
Ez a konfig összesen 109 Ezer PCX-en.
De teljesen rendben vannak azok is, amelyeket az előttem írók ajánlottak.
Végezetül itt egy táblázat, hogy lásd is a teszteket: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!