Milyen gépet vegyek, ha játékra szeretném használni?
Figyelt kérdés
Mostani konfigurációm: Intel Pentium Dual CPU 3 ghz
3 GB DDR2 RAM
AMD Vtx Radeon HD 6450
Nem viszi azokat a játékokat amikkel szeretnék nyomulni. Bf3 szörnyen szaggatott és BC2 és Crysis is csak low grafikán futott normálisan.
2012. júl. 30. 19:51
1/13 anonim válasza:
tápegységed márkája és teljesítménye? merevlemez és optikai meghajtó csatlakozója milyen? és mennyi pénzből szeretnél újítani?
2/13 Zylian válasza:
Teljesen új gép kell? 150 ezerből lehet teljesen újat ami bf3-at is viszi normálisan.
3/13 A kérdező kommentje:
És egy használt gép ami viszi lagg nélkül BF3-at az mennyi lenne és hol? Ja és az nem lenne olcsób ha csak alkatrészeket vennék a gépembe?
2012. júl. 31. 20:37
4/13 anonim válasza:
Olyan jó lenne ha egyszer válaszolna a kérdező a kérdésemre, hogy tudjak is segíteni:)
Egyébként nem is előre összerakott gépet akartunk ajánlani, hanem alkatrészenként összeállítani, de addig nem tudok semmit mondani, amíg nem mondod el az infokat amiket kérdeztem az első válaszban...
5/13 A kérdező kommentje:
Hát tápegységem nem tudom milyen márkájú de 500wattos a winchesterem satás és samsung a márkája.
2012. júl. 31. 20:41
6/13 A kérdező kommentje:
JA és minél kevesebből szeretnék újítani.
2012. júl. 31. 20:41
7/13 anonim válasza:
Vedd le a gépház oldalát és olvasd le a márkáját, fontos.
De egy irányár jól jönne, mert tudok neked 100 ezerért meg 200 ezerért is ajánlani..
8/13 A kérdező kommentje:
Majd csak holnap tudom mert ma laptopról vagyok. ÉS néztem én már hogy kb. 40 ezerből tudnám megoldani de hátha tudtok vmi olcsóbbat ajánlani.
2012. júl. 31. 20:44
9/13 anonim válasza:
Ennyiből nem igazán kapsz, de majd holnap megpróbálok ajánlani amint megtudom milyen a tápod.
10/13 Zylian válasza:
Veszel egy használt VGA-t, és már jobb a helyzet, proci talán elég még. Milyen felbontáson akarsz játszani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!