Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nektek mi a top3 pc játék?

Speeedyyy kérdése:

Nektek mi a top3 pc játék?

Figyelt kérdés
Nem tudom mivel játszak, azért kérdezem :)
2012. szept. 16. 19:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Hart r2.0

"Csoda, hogy senki nem mondta a League of Legends-et

Szerintem meg nem csoda."

Tényleg nem csoda, végülis nem ez a legnépszerűbb játék manapság...

Az meg, hogy te ilyen kis elzárkózott típus vagy és inkább játszol single-el mint a barátaiddal az a te dolgod, attól még az én állításom igaz a többségre. Mi az, hogy nem igazolt? Végülis a cod meg a counter strike sem a multija miatt lett népszerű... Ennél jobban, hogy lehetne igazolni?

2012. szept. 16. 21:19
 12/19 anonim ***** válasza:
Counter-Strike 1.6 for ever!Hatalmas játék,mai napig tolom.
2012. szept. 16. 21:23
 13/19 anonim ***** válasza:

"Az meg, hogy te ilyen kis elzárkózott típus vagy"

Köszi, attól mert én pl egy játékot nem a multiért veszek egyből elzárkózott lettem. Máriám.

"Végülis a cod meg a counter strike sem a multija miatt lett népszerű... "

Nem így működnek a dolgok. Ezek multiplayer címek, életképes single kampány nélkül miről is beszélünk?

Mármint CS esetében, COD-nál valamit összebarmoltak legalább.

"Ennél jobban, hogy lehetne igazolni?"

Nem erről van szó, sőt teljesen elbeszélünk egymás mellett. Te azt írtad, a multi sokkal jobb mint egy single kampány. Ezt várom igazolásra, tisztába vagyok a kifejezetten multira készített játékok sikereivel, meg a trenddel is.

Én azt nem nyelem be, hogy a mutli sokkal jobb mint a single. Ott van pl a Mass Effect 3, kapott egy normális multit, valahogy a játékos társadalmat még se az izgatja, hanem a single rész.

2012. szept. 16. 21:29
 14/19 anonim ***** válasza:
Csak én látom úgy,vagy más is,hogy Hart r2.0 magával ír?Mert nekem az utobbi válasznál ez a név áll.(A counter strike for ever...stb választ látom más írta)
2012. szept. 16. 21:33
 15/19 anonim ***** válasza:

"Csak én látom úgy,vagy más is,hogy Hart r2.0 magával ír?"

Hova kerültem? :O

"Mert nekem az utobbi válasznál ez a név áll"

Azért áll ott mert nekem címezte, de ha megnézed nincs fehérrel kiemelve, és nincs mögötte a válasza.

"Tényleg nem csoda, végülis nem ez a legnépszerűbb játék manapság... "

Legnépszerűbb? Jól le vagyok maradva, nekem elég réteg játéknak néz ki.

2012. szept. 16. 21:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Attól függ mit értünk a jobb alatt, mert szerintem egy játéknál az a jobb, amelyikkel többet lehet játszani és késöbb unod meg. Szerintem nincs azaz ember aki single-el több száz vagy akár több ezer órát játszik, multiban meg ez nem ritkaság.
2012. szept. 16. 21:46
 17/19 anonim ***** válasza:
Pedig el hiheted, hogy ez a legnépszerűbb, már a wowot is megelőzte és az nagy szó.
2012. szept. 16. 21:48
 18/19 anonim ***** válasza:

"Szerintem nincs azaz ember aki single-el több száz vagy akár több ezer órát játszik"

Játék függő, az Elder Scroll részek pl ilyenek, több száz akár több ezer órára bele lehet veszni. Bár ahova az emberek beleölnek annyit a multiba azok mind-mind multira kihegyezett alkotások.

" amelyikkel többet lehet játszani és késöbb unod meg"

Azért a multi meg a jó sztori élmény nem ugyan az. Kinek ez, kinek az fontosabb, de azért jó látni, hogy a fejlesztők még gondolnak a magamfajta "zárkózott" Pistikére is.

"Pedig el hiheted, hogy ez a legnépszerűbb, már a wowot is megelőzte és az nagy szó."

Elhiszem én, mivel szart se tudok az MMO-król, meg azért a játék világban is sokkal inkább a technikai háttér érdekel(pl Dirt Shodownél sokkal hamarabb tudtam a foward + lighting mikéntjét mint, hogy kipróbáltam volna magát a játékot), de innen szemlélve elég réteg játék(szeretem a komolyabb RPG-ket, és pl a DAO-tól annak bonyolultsága riaszt el. Persze egyáltalán nem bonyolult a rendszer, csak az egyszerű gamer pistike akinek abból áll a játék, hogy megy előre egy csőben, és minden a szájába van rágva nem egyértelmű) . Persze ha ingyenes akkor nem csodálom, láthattuk mit ért el a Metin 2.

2012. szept. 16. 21:58
 19/19 anonim ***** válasza:

1. Star Wars Kotor 1-2

2. The Elder scrolls IV Oblivion

3. World of Warcraft

Ha jobb gépem lenne, akkor szerintem változna ez a top3 :D

Elder scrolls sorozatot sajnos nem tudtam kitolni, mert DOSbox-ban szaggatott az első rész, a Morrowind folyton kifagyott a Skyrim pedig nem fut el. :D

Pedig szerintem a Skyrim lenne az első. :D

2012. szept. 17. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!