Nektek mi a top3 pc játék?
Assassin's Creed sorozat
Heroes of Might and Magic V, VI
Call of Duty Modern Warfare 1,2,3
Star Wars KOTOR 1
Dragon Age Origins
Half Life 2
STALKER 1, 3 (túlélős lövöldözős)
Fallout 3 (túlélős- rpg-fps)
Man of war (háborúsos- rts)
Jó dolog mikor az ember fia annyira unatkozik nincs mivel játszon :)
Garry's Mod
Rome Total War
Call of Duty 2
De csak multiban:D:D
Gta San Andreas
NFS Underground 2
Cod 4 multi
Csoda, hogy senki nem mondta a League of Legends-et, nekem ez a kedvencem, mert jó kis csapatjáték, de azért számít a skill is, és nem szarják le a fejlesztők a kiadás után mint általában, mert még mindig ezerrel jönnek a frissítések új módokkal, hősökkel stb. Szóval:
1. League of Legends
2. Cod2, Cod4 multi.
3. Borderlands, Minecraft.
Az olyan játékok amikben van multiplayer vagy co-op lehetőség, mindig sokkal jobbak lesznek mint az egyszerű single playeres játékok.
"Csoda, hogy senki nem mondta a League of Legends-et"
Szerintem meg nem csoda.
"Az olyan játékok amikben van multiplayer vagy co-op lehetőség, mindig sokkal jobbak lesznek mint az egyszerű single playeres játékok."
Főnök, mi lenne ha a saját véleményedet nem tényként kezelnéd? Pl nekem fontosabb a single játékélmény, a multi számomra csak egy lehetőség. Azzal meg, hogy valamit ami nem igazolt, vagy éppen egyén függő ilyen módon kiírsz csak vitát csinálsz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!