Milyen jó Gamer Laptop/Notebook-okat tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy "jó" gamer laptopot, tudom a nagyon jók már vagy 400e-től kezdődnek de nekem max csak 120.000Ft-om lenne rá. Szóval tudnátok mondani oár laptopot amit szerintetek jó játékra. Nem kell hogy GTA 5 meg BF3 fusson rajta de azért mondjuk ilyen Cod4-et vagy talán Crysis-t még Crysis-t elvihetne...2012. szept. 15. 23:22
1/9 A kérdező kommentje:
Szóval tudnátok mondani pár laptopot amik szerintetek jó játékra.* + crysist csak 1x akartam írni (elnézést este írtam) xD
2012. szept. 15. 23:24
2/9 anonim válasza:
120ért nem nagyon fogsz játszani...
3/9 algopirin válasza:
nekem meg egy jó autó kéne olyan merci kategóriában max 100e forintért de új legyen, kb. ilyesmi lehet a kérdés :))
olcsó is legyen meg kivalló minőségű is az többnyire nem szokott egyszerre teljesülni, lásd tesco....
4/9 Komplikato válasza:
120-ért nem kapsz semmi ilyet. Van 120-ért olyan gép amiben gyenge Pentium kétmagos proci (butított i3) van és GeForce GTX520. Hát ezen alacsony beálításokon elmegyeget.
De akciós újságban láttam egy HP-t 150K, i3-2350, 4GB, Radeon HD7670 1GB, Pavilion G62164SH
Ezen talán.
Normális gép játékra meg valahol 220-240K Acerből, márkásból meg +100K.
5/9 Komplikato válasza:
javítás: Pavilion G6-2164SH
6/9 anonim válasza:
Ennyiből már egész jó kis asztalit lehet összerakni...
7/9 anonim válasza:
Ennyiért kapsz egy ilyet:
De ha engem kérdezel ez is egy kalap szar kategória. Ha normálisat akarsz akkor gyűjtögess még egy 40 ezer forintot legalább. Vagy játssz asztalin.
8/9 lindmayer válasza:
és ha gyűjtöttél egy kicsit akkor ez egy egész korrekt darab: [link]
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!