Lesz olyan valaha is, hogy lefog állni a fejlődés a hardvereknél?
Konzol se biztos jó megoldás anno mikor kijött a ps3 vagy az xbox verte az akkori pc-ket néztünk nagy szemekkel basszus milyen grafika rá egy évre meg szépen elhúztak a pc-k.
Játszani mindig is relativ sokba került gépen, de ha úgy veszi az ember minden hobby pénzbe kerül, ha hobby alkoholista vagyok az is sokba kerül szóval lehetne rosszabb is.
Van aki az autójára vesz téli gumit én úgy inkább új videokártyát csak jól kell titkolni az asszony előtt :)
Régi dolgokat is gyártani meg az újakat is bevezetni elég logikátlan lenne egyszerűen nem lenne gazdaságos, vagy mint anno mikor kifutott az agp videokártya de még az utolsó nagy szériák többe kerültek mint a nagyobb chipel rendelkező pcie kártyák mert kevesebb volt rá az igény ezért értelem szerűen többe kerül a darabonkénti előállítása.
Ilyesmi siránkozni szerintem értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!