Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lesz olyan valaha is, hogy...

Lesz olyan valaha is, hogy lefog állni a fejlődés a hardvereknél?

Figyelt kérdés
2003 vettem p4es gépet ami akkor jónak számított, 2évre rá már elavult f.s lett jött a pcie meg a többi, holott agp-s gépem volt. 2008ban vettem intel core 2duo-s gépet , rá egy évre jöttek az új proci foglalatok , 2010ben már nem is árultak lga775ös alaplapokat,megint megszívtam, ezek nem unják még a dolgukat?
2012. szept. 15. 22:21
1 2
 11/13 algopirin ***** válasza:

Konzol se biztos jó megoldás anno mikor kijött a ps3 vagy az xbox verte az akkori pc-ket néztünk nagy szemekkel basszus milyen grafika rá egy évre meg szépen elhúztak a pc-k.

Játszani mindig is relativ sokba került gépen, de ha úgy veszi az ember minden hobby pénzbe kerül, ha hobby alkoholista vagyok az is sokba kerül szóval lehetne rosszabb is.

Van aki az autójára vesz téli gumit én úgy inkább új videokártyát csak jól kell titkolni az asszony előtt :)

Régi dolgokat is gyártani meg az újakat is bevezetni elég logikátlan lenne egyszerűen nem lenne gazdaságos, vagy mint anno mikor kifutott az agp videokártya de még az utolsó nagy szériák többe kerültek mint a nagyobb chipel rendelkező pcie kártyák mert kevesebb volt rá az igény ezért értelem szerűen többe kerül a darabonkénti előállítása.

Ilyesmi siránkozni szerintem értelmetlen.

2012. szept. 15. 22:48
 12/13 anonim ***** válasza:
algopirin: lehet, hogy a PC grafika elhúz, de: Az első PS3-on ugyan úgy fut a legújabb játék, mint a legújabb PS3-on. És ha mondjuk összehasonlítjuk, hogy egy régi gépen mennyire le kell butítani egy játékot, hogy elfusson, akkor csak a konzolok nyernek.
2012. szept. 16. 09:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Leálni sosem fog, maximum lelasulni! :)
2014. máj. 24. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!