Elnezest h rabolom idotoket, melyen tisztelt gyksok, de szerintetek lesz valaha magyar ekezetes billenytyuzetem? Hm?
itt 93000 km-re a helyi computer storeban nem arulnak egy darabot se. pedig mondtam mar az AFRO eladonak h i need one, de ram se bagozott.
Leborulok nagysagotok elott, es varom valaszaitokat.
Maradok melyen tisztelt olvasotok: K.
22:42-re
persze, nem árulnak, be se tudnak neked szerezni sehonnan, te sem tudsz rendelni sehonnan, meg sem tudsz kérni senkit hogy küldjön neked és az angol billentyűzetet sem tudod magyarra állítani...
na ne etess, nekem is angol bill van, mégis ékezetekkel írok.
Honnan írsz, hogy nem kapni magyar billentyűzetet?
Egyébként ha windowst használsz, a vezérlőpult területi és nyelvi beállításoknál beállíthatod, hogy magyar legyen a billentyűzetkiosztás, a billentyűzetet meg ennek megfelelően átcímkézed. ;) Anno a klasszikus időkben - '90-es évek - sem volt gyakori a magyar billentyűzet, különösen a nyugati határszélen, bevett szokás volt, hogy az osztrák billentyűzeteket átcímkéztük. ;-)
Hosszú Í-t meg alt gr+I-vel, illetve alt gr+J-vel érheted majd el.
Remélem, érthető voltam.
Az egyenlítő hossza kb 40000 km.
Tehát kint van a Kérdező az űrben/"itt 93000 km-re "/.Ott bizony gondot okoz egy billentyűzet beszerzése,főleg,ha magyar kell.
A megoldás: kezd el csapkodni a fejeddet a billentyűzettel, hátha a magyar betűk megjelennek rajta....
Istenem ilyen kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!