Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elnezest h rabolom idotoket,...

Elnezest h rabolom idotoket, melyen tisztelt gyksok, de szerintetek lesz valaha magyar ekezetes billenytyuzetem? Hm?

Figyelt kérdés

itt 93000 km-re a helyi computer storeban nem arulnak egy darabot se. pedig mondtam mar az AFRO eladonak h i need one, de ram se bagozott.

Leborulok nagysagotok elott, es varom valaszaitokat.

Maradok melyen tisztelt olvasotok: K.

22:42-re

2010. júl. 30. 00:09
 1/7 anonim ***** válasza:
hát ilyen hülyeséggel valóban csak az időnket rablod
2010. júl. 30. 00:16
 2/7 anonim ***** válasza:
tojok neked egyet azonnal. amúgy ezt nézd milyen kúl, tegnap találták fel: [link]
2010. júl. 30. 00:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Na és, nekem sose volt magyar billentyűzetem, de nem is akarok.
2010. júl. 30. 00:56
 4/7 anonim ***** válasza:

persze, nem árulnak, be se tudnak neked szerezni sehonnan, te sem tudsz rendelni sehonnan, meg sem tudsz kérni senkit hogy küldjön neked és az angol billentyűzetet sem tudod magyarra állítani...

na ne etess, nekem is angol bill van, mégis ékezetekkel írok.

2010. júl. 30. 00:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Honnan írsz, hogy nem kapni magyar billentyűzetet?

Egyébként ha windowst használsz, a vezérlőpult területi és nyelvi beállításoknál beállíthatod, hogy magyar legyen a billentyűzetkiosztás, a billentyűzetet meg ennek megfelelően átcímkézed. ;) Anno a klasszikus időkben - '90-es évek - sem volt gyakori a magyar billentyűzet, különösen a nyugati határszélen, bevett szokás volt, hogy az osztrák billentyűzeteket átcímkéztük. ;-)

Hosszú Í-t meg alt gr+I-vel, illetve alt gr+J-vel érheted majd el.

Remélem, érthető voltam.

2010. júl. 30. 07:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Az egyenlítő hossza kb 40000 km.

Tehát kint van a Kérdező az űrben/"itt 93000 km-re "/.Ott bizony gondot okoz egy billentyűzet beszerzése,főleg,ha magyar kell.

2010. júl. 30. 12:00
 7/7 AfroAmerikai válasza:

A megoldás: kezd el csapkodni a fejeddet a billentyűzettel, hátha a magyar betűk megjelennek rajta....

Istenem ilyen kérdéseket.

2010. júl. 30. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!