Magyarország menthetetlen? Lesz itt még valaha is fejlődés?
Üdv!
Amíg Magyarországot nem magyarok irányítják addig nem nagyon lehet.. Olyan háttérhatalom van az egész világ mögött hogy, amiből nagyon nehéz, sőt majdnem lehetetlen kijönni.
Erről végtelen hosszúságban lehetne írni, de szerintem lehet, de ahhoz be kell dőlnie mindennek (mint ahogy szerintem ez a mai foci is befog, mert már annyi pénz van benne). A világon már sok király,császár uralkodott, de ők láthatóak voltak szóval könyebb volt őket legyőzni viszont ez a háttérhatalom.. sokan azt se hiszik hogy létezik, szóval meg is osztja a népet. volt olyan hogy a fél világon 400 évig uralkodott egy császár, de megdőlt mint ahogy ez is megfog, de sajnos sztem ne a mi életünkben, nincs elég összefogás az emberek között, még.
Szóval lesz fejlődés, leszünk még erősek, de kicsi az esélye hogy a mi életünkben.
Ez a háttérhatalom csak marhaság!
Amíg széthúzás van az országban,tisztességtelen politikusok,addig nem lesz fejlődés. Ehhez nem kell semmilyen háttérhatalom!
Amíg vannak idióta fideszesek akik megszavazzák Orbánt addig biztos nem lesz fejlődés!
De Orbán és oligarhái "fejlődnek" az tuti!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!