Olcsó gamer konfigot keresek, szerintem találtam egyet . Vélemények?
Tudom, hogy ez nem egy bődületes izom gép, de most nem is az a cél, csak hogy olyan 1-2 évig még jól futtasson új játékokat. Jó lenne 80 körül megúszni (monitor nélkül).
Ezt találtam a legjobbnak ebben a kategóriában:
processzor Intel Pentium Dual Core G860 3GHz, 2 mag, 3MB cache
alaplap ASUS P8H61-M LX3, S1155, 7.1ch HD Audio, Gigabit LAN
memória Kingston 4GB DDR3 1333MHz
winchester 300GB Western Digital Caviar 7200rpm
grafika ASUS GeForce GT 610 2GB DDR3 hangtalan hűtéssel
ház/táp Gigabyte GZ-KX9 ház / FSP tápegység
optikai meghajtó SONY AD-7280S 24x DVD-író
A 4 GB ram lehet, hogy kevés lesz, ebben az esetben vennék hozzá még 4 GB-ot (van benne slot), az mindössze 6.000 huf felár.
Ez a gép igy 77.000 Ft lenne. Megéri? Jó lesz 2-3 évig?
Köszönöm szépen az inputokat.
LoL, igy belegondolva.. :D
De értem a gondolatot, csak várni várni, hogy lentebb menjenek az árak, nekem meg több cashem legyen.. csak az a gáz, hogy már ezt csinálom 2 éve :) Kb. azóta érzem, hogy ideje lenne cserélni, de "kihúztam"
még, hogy nincs gamer gép 100 alatt :P
90-ért vettem végül, 3x 3.2 Ghz proci, 4 Gb RAM, HD 7770, és valami brutális :) 1900xakármennyin futtatom az 1 hónapja megjelent játékot, full maxon minden grafikai beállitás és egy darab szaggatással nem találkoztam még.
köszönöm szépen mindenkinek a segitségeket, és hogy lebeszéltetek az eredeti gépről ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!