VTX3D VX7770 1GBD5-ös kártyához milyen tápot vegyek?
Figyelt kérdés
FSP Hexa 400W van most,de ez túl gyenge hozzá.2012. szept. 9. 19:24
11/15 A kérdező kommentje:
Amúgy meg csak a nagy gépigényű játékoknál jelenik meg a TDR hiba.
2012. szept. 9. 19:48
12/15 anonim válasza:
De értsd meg, kedves kérdező, hogy ELÉG a 400as Hexa ! Már leírtam, hogy miért írtak oda 450W ajánlottat. Érdekes, ismerősömnek HD6850-e van(Ami majdnem 2x annyit fogyaszt,mint a 7770) és a 400as Hexa-ja vígan viszi(az AMD honlapján pedig 500W-t írtak, mégis viszi, ugye milyen érdekes?). Mondtam, próbálj ki másik Drivert, mert vagy szoftveres gond, driver gond, vagy esetleg a videokártya hibás.
13/15 anonim válasza:
7850 mellé elég 400as hexa akkor itt főleg.De akkor vegyél egy coolermaster GX450W-t.
14/15 anonim válasza:
Próbáld meg valami számtech boltban megnézetni, hogy nagyobb táppal jó-e ha nem hiszed, hogy nem lehet a táp a gond de ne adj ki látatlanba 10-12ezret mert meg fogod bánni :D
15/15 anonim válasza:
7770, Fx 6100-zal, 400 wattos FPS táppal megy, mint a távirat. Három hete vettem. :)
Erről ennyit.
1: Driver
2: Kábelek
3: Garancia.
Ebben a sorrendben.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!