Milyen tápot vegyek egy 2 magos Athlon,5770-es ATi kártyához és egy SATA 500-as WD vinyóhoz?
Figyelt kérdés
Jelenleg ilyenem van és két éve használom :S
http://www.youtube.com/watch?v=XhCnwiWBbUY
2012. febr. 21. 14:19
1/14 A kérdező kommentje:
Lehet emiatt haldokol a másfél éves 500-as WD-m átmeneti szektorhibával?
Milyet ajánlotok (olyan 500 és 600 W körül), ami normális ár és nem a legjobb, de időtálló és megbízható???
2012. febr. 21. 14:20
2/14 anonim válasza:
FSP Hexa 400W vagy Chieftec CTG 400W
4/14 A kérdező kommentje:
Ez a HKC USP5550 tényleg rossz vagy kamu a videó? Csakmert mondom 2 éve használom. Hogyan lehet megtudni, hogy ez okozza a galibát bárhol a gépben???
2012. febr. 21. 14:32
5/14 A kérdező kommentje:
Jó lenne tudom ,mert itt leírtam mi a gáz: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..
2012. febr. 21. 14:36
6/14 A kérdező kommentje:
Illetve még az érdekelne, hogyan tudom az alaplapot letesztelni, de csak ha TÉNYLEG EZ A TÁP OKOZZA A PROBLÉMÁT.
Köszönöm a segítségeket előre is. Naprakészen nézem mindkettő kérdést ki írt hozzá.
2012. febr. 21. 14:38
7/14 anonim válasza:
Azt a tápot mindenféle képpen cserélni kell, veszelyes a gépedre nézve!
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi segítségeket is. Folyamatban van.
Hogyan tudom az alaplapot letesztelni 100%-ra, hogy nincs-e semmi baja ill. nem tett-e a táp benne kárt?
2012. febr. 21. 15:02
9/14 anonim válasza:
Aláírom a videót haverommal ketten leteszteltük informatikai boltban dolgoztunk (nyáron) és volt 1 ilyen a raktáron hoztuk a multimétert és hasonló történt bár nálunk csak 17Vig ment ha jol emlékszem de lehet tovább régen volt mind1 azt akár dobhatod a tűzre is v küldheted zúzdába nem fogja senki megvenni és a gépedre potenciális veszély
10/14 A kérdező kommentje:
Ennek örülök, mondhatom.
2012. febr. 24. 07:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!